Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy férfi nőgyógyász tényleg...

Egy férfi nőgyógyász tényleg nem csak orvosként tekint a betegeire?

Figyelt kérdés
Egy nőgyógyásztól kéne ezt megkérdeznem, de biztos vagyok benne, hogy szemtől szemben nem kapnék valós választ, egyébként meg nem tudom hol tehetném fel a kérdést. Szóval egy fiatalabb nőt nem csak orvosi szemmel vizsgálnak meg? Eddig azt gondoltam, hogy aki nap mint nap ezt csinálja az képes erre, de most egy barátnőm bogarat ültetett a fülembe.
2013. júl. 31. 16:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
10%

Egyik koleganőm mesélte, hogy a multkorában egy vizsgálat közben felállt az orvosnak!

Képzelheted, hogy érezte magát.

természetesen, azóta nem megy oda vizsgálatra.

2013. aug. 1. 09:04
 12/24 anonim ***** válasza:
94%
11.-es: jaj már megint a férfi orvosok lejáratása. Még jó, hogy vizsgálat közben a férfi ül, a nő meg fekszik, tehát nem is látja, hogy feláll e neki... Mire felöltözik, már a doki ül, és az asztaltól nem látni, erről ennyit.
2013. aug. 1. 11:33
 13/24 anonim ***** válasza:
12%

12.

hogy te milyen butaságot írsz......

2013. aug. 1. 18:16
 14/24 anonim ***** válasza:
62%
Mégis miért butaság? Magyarázd már el...
2013. aug. 1. 18:35
 15/24 anonim ***** válasza:
70%

Nőgyógyász ismerős mondta egyszer, hogy szerencse, hogy a nők elhiszik, hogy csak egy munkadarabok a vizsgálat alatt.

Szóval, lehet a fejet homokba dugni, csak minek?

Túlzottan ne törödj ezzel, mert elkerülni úgysem tudod ezeket a vizsgálatokat, és valóban az teljesen biztos hogy nem lesz veled erőszakos, mert az a diplomájába kerülhet.

Esetleg járj női orvoshoz!

2013. aug. 1. 18:44
 16/24 anonim ***** válasza:
74%
Azért mert a te ismerősöd nem különíti el a munkát és a pi*nát, meg nem jelenti, hogy minden nőgyógyász ilyen.
2013. aug. 1. 18:56
 17/24 anonim ***** válasza:
37%
Higgadj le már 73%, senki sem bánt téged, nyugi!
2013. aug. 2. 07:59
 18/24 anonim ***** válasza:
74%
Higgadjak le? Fel se idegeltem magamat :D
2013. aug. 2. 08:47
 19/24 anonim ***** válasza:
73%
Az én nőgyógyászom tuti, hogy a pácienst látja bennem, különben az asszisztense, aki a felesége szerintem ledugná a torkán a golyóit. :-) Viccet félretéve én azt veszem észre a dokimon, hogy amilyen fáradt mindig, egy playboy nyuszi sem villanyozná fel. A férjem szerint olyan az orvosom mint egy téli álomból felébresztett medve (mozgás, gyorsaság, beszéd stb miatt).
2013. aug. 2. 16:38
 20/24 anonim ***** válasza:
82%
Gondoljatok bele, ha évek óta, nap mint nap férfiak ....-t kellene nézegetni, nem hiszem h be lennétek izgulva. Az elején még lehet, de egy idő után szerintem már nem lenne izgalmas. Bár nem vagyunk egyformák.
2013. aug. 3. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!