Mitől késhet a menstruáció?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és már 4 éve menstruálok.
Viszont most 13 napja késik. Múlt hónapban 18-26ig volt meg.
Volt már olyan, hogy hónap utolsó előtti napján jött meg és átcsúszott. Eléggé rendszertelenül jön meg, de ennyi késéssel,eltéréssel még sosevolt.
Beszéltem anyukábbal is, de nemmondott rá semmit.
(Terhesség kizárva mivel még szűz vagyok)
2013. júl. 31. 13:48
1/3 anonim válasza:
Nem eszel/iszol sok citromot? Az válasz lehet erre:)
2/3 A kérdező kommentje:
Csak régen ettem sok citromot,de már 2 éve nem.
Nemtudom attól késhet-e, hogy nemvolt étvágyam és alig ettem valamit két héttel ezelőtt egészen múlthét végéig. Mert streszelni nem stresszeltem.
2013. júl. 31. 14:50
3/3 anonim válasza:
Ha nem eszel, késhet, frontváltozáskor is, ha stresszelsz (ha csak arra gondolsz, az is elég lehet), ha nagyon sovány vagy, illetve ha nem állt be rendesen, ki is maradhat. Nálam a meleg miatt szokott késni, pedig rég elmúltam 16, még ez is lehet egy magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!