Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy tudnék kicsit lazítani...

Hogy tudnék kicsit lazítani nőgyógyászati vizsgálat alatt?

Figyelt kérdés
Negyedévente kell járnom ellenőrzésre, mert volt egy komoly gyulladásom és hamarosan mennem kell újra, de nagyon félek. Szűz vagyok még és nagyon szűk, nagyon fájtak az eddigi vizsgálatok is, pedig szuper dokim van. Többször annyira begörcsöltem, hogy a doki alig tudott megvizsgálni. Nem vagyok hisztis, a doki is mondta, hogy nagyon megérti és türelmes is velem, de szeretnék valahogy kicsit lazítani (már amennyire ilyen helyzetben lehet...)
2009. okt. 24. 12:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Én mindig azt képzelem, hogy egy csúszda félére ülök, és sutty le kellene csúsznom, szóval elengedem magam, mint egy rongybaba, közben nézem a plafont és arra gondolok, hogy mit főzzek holnap, van-e otthon macska kaja, vajon mit kapok karácsonyra stb.
2009. okt. 24. 15:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a sulin szoktam gondolkodni, hogy vajon megcsináltam-e minden házit, mennyi a lehetősége annak, hogy én feleljek töriből... Vagy esetleg azo gondolkodom, hogy mit össze nem szerencsétlenkedik a barátnőm a pasijával. :) Így észre sem veszem....
2009. okt. 24. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!