Menstruáció után 2 héttel barna folyás?
Figyelt kérdés
Nem voltam beteg, semmi bajom nem volt. Sportolni kezdtem el ebbe a hónapban. Barnás folyásom van már tegnap óta. Ez normális? Lehet megint meg fog jönni? Hallottam hogy sok mindenkivel előfordult hogy egy hónapban kétszer jött meg neki. Lehetséges hogy ez lesz? Remélem semmi baj nincs:/ bár még bármi lehet mert ebben az évben jött meg, és még nem állt be. De most hónap elején jött meg amikor most kellett volna.2013. júl. 30. 09:25
1/3 anonim válasza:
velem is ez van de szerintem ez normális. Ez az ovulációs vérzés ha elmúlik 2-3 nap alatt és viszonylag kevés a menniysége és utána rendesen tehát 28. 30. napra megjön akkor rendben van minden . Nődoki se tud mondani semmi újat legalábbis ezt olvastam fórumokon. Szerintem még nem állt be vagy még a hormonok ingadoznak.
2/3 anonim válasza:
Ha meg nem allt be, normalis. Amugy hany eves vagy?
3/3 anonim válasza:
Semmi bajod sincs, ennél érdekesebb dolgokat is fogsz még tapasztalni. Az emberi szervezet nem gép, ha megjön most is, akkor sincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!