Barna vérzés mar egy hónapja. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
nem tudom mi lehet de aggaszt a dolog július 12-én lettem beteg 2 napot késet. átlagosan 5 napos a mesessem az utolsó nap olyan alig van és barna.a barna folyás az nem maradt el azóta is van vajon mi lehet ez ?van okom az aggodalomra?mindjárt megint beteg kell legyek és gyakorlatilag egész hónapba folytam.2013. júl. 29. 20:33
1/5 anonim válasza:
Ez nem normális dolog. 1 hónapja tart, és még nem mentél el nőgyógyászhoz??? Miért?? Éppen ideje lenne elmenni
2/5 anonim válasza:
Az nem betegség, hogy menstruálsz, de az hogy ilyen régóta vérzel az már igen.
A barna váladék is vért tartalmaz, csak keveset és már lebomlott. Valahonnan szivárog a vér. Ez lehet a méhüregéből, mert nem tudott rendesen leválni a méhnyálkahártya vagy lehet a méhszájból, ha esetleg méhszájsebed van.
Szerintem még a mostani menzesz előtt menj el nőgyógyászhoz, hogy kiderüljön mi áll a háttérben.
Állhat még a háttérben hormontermelő petefészek ciszta is, de ezt is csak nőgyógyász tudja megállapítani.
Azért elég türelmes voltál, hogy eddig vártál. 10 napnál továbbtartó vérzéssel mindig orvoshoz kell fordulni.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat voltam orvosnál meg fogadtam a tanácsotokat. kiderült hogy a fogamzásgátló tablettától van váltanom kell.
2013. júl. 31. 20:00
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Legalább most már biztosan tudod, hogy mitől van. Látatlanban úgysem lehet semmit mondani. Csak az a biztos amit az orvos mond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!