Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor jön már meg másodszorra?

Mikor jön már meg másodszorra?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan 15 éves lány vagyok,nyár (augusztus) végén jött meg először. És azóta semmi. Nektek másodszorra mikor jött meg az elsőhöz képest? Szeretném ha megjönne,mert elég székrekedéses vagyok,küzködök,de amikor (eddig egyszer) megvolt,akkor semmi problémám nem volt ezen a téren..de csak 3 napig. Mire számíthatok? Tudom,hogy ebben a korban még sokára áll be tényleg ciklikusra,de pl. olyan lehet,hogy csak egy fél év-év múlva jön meg megint? Mikor érdemes már nőgyógyászhoz fordulni?

Köszönöm a válaszokat,előre is. :)

2009. okt. 23. 19:37
 1/6 anonim válasza:

Szia!

Nekem 2 hónap múlva jött emg a 2. De ez nem mindenkinél van így. A nővéremnek pl fél évre rá jött csak meg. Addig örülj míg nem jön meg újra! De persze mindíg legyen nálad betét. Még akkor ha csakcsavarogni mész. Nem kell betenni de legyen a táskádban. Suliban meg főleg.

L/14

2009. okt. 23. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem 26 napra jött meg a második. L/12
2009. okt. 23. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:
lehet h megjön vmeik nap, lehet h hónapok -fél év.. év múlva.. változo.:D ha eseleg pl egy ien 1 éven belül nem jön meg, akk beszélj anyudal h menejtek el dokihoz, de az is teljesen normális sztem :D:D mindig legyen nálad tampon (v betét.:D)
2009. okt. 24. 10:20
 4/6 anonim válasza:
ÓÓ...bár a helyedben lennék:D a barátnőmnek 3 hónap után jött meg 2x.Élvezd ki ezt a pár hónapot.(:
2009. okt. 24. 18:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az első után megjött 35. napra, utána 37 napra.

Ne aggódj még kell egy kis idő, hogy beálljon rendszeresre. 14/L

2009. okt. 25. 00:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtatást mindenkinek! :-) Puszi csajok :D
2009. okt. 28. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!