Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erősebb vérzéssel lehet...

Erősebb vérzéssel lehet strandolni?

Figyelt kérdés
Már két hete meg van,de úgy hogy kis cseppek csak,ma megerősödött,de pont strandot terveztem..Tamponnal így ki lehet menni?

2013. júl. 29. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha sűrűn cseréled a tampont ,akkor igen. Ilyen szempontból mindegy,h erősebb,v. gyengébb a vérzés.Lényeg,h ne ázz át.
2013. júl. 29. 11:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Két hete menzeszed van??? Nem kellene orvoshoz menned?

Én nem szeretek így strandolni, de elméletileg lehet, nem lesz tőle bajod. Csak figyelj oda, hogy ne legyen baleset.

2013. júl. 29. 11:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem se strandra menj, hanem orvoshoz, ha már 2 hete menstruálsz!!!
2013. júl. 29. 11:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Mióta menstruálsz? Mert ha nem rég óta akkor még érthető, hogy rendszertelen! De ha elmúlt egy éve, akkor nem normális, hogy 2 hete menstruálsz! Ha az utobbi, akkor mindenképpen keress fel egy orvost, a te érdekedben.

Persze tamponnal nyugodtan mehetsz strandra!:) Csak figylj arra, hogy gyakrabban cserélj, és miután kijössz a vízből. Kb 1, 2 óránként cserélj, mert ilyenkor a fertőzésveszély is nagyobb!

Ha minden "szabályt" betartasz akkor hajrá...!:) Jó szórakozást!:)

2013. júl. 29. 11:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Már voltam orvosnál,pajzsmirigy beteg vagyok és ezért rendszertelen.
2013. júl. 29. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!