Erősebb vérzéssel lehet strandolni?
Figyelt kérdés
Már két hete meg van,de úgy hogy kis cseppek csak,ma megerősödött,de pont strandot terveztem..Tamponnal így ki lehet menni?2013. júl. 29. 11:24
1/5 anonim válasza:
Ha sűrűn cseréled a tampont ,akkor igen. Ilyen szempontból mindegy,h erősebb,v. gyengébb a vérzés.Lényeg,h ne ázz át.
2/5 anonim válasza:
Két hete menzeszed van??? Nem kellene orvoshoz menned?
Én nem szeretek így strandolni, de elméletileg lehet, nem lesz tőle bajod. Csak figyelj oda, hogy ne legyen baleset.
3/5 anonim válasza:
Szerintem se strandra menj, hanem orvoshoz, ha már 2 hete menstruálsz!!!
4/5 anonim válasza:
Mióta menstruálsz? Mert ha nem rég óta akkor még érthető, hogy rendszertelen! De ha elmúlt egy éve, akkor nem normális, hogy 2 hete menstruálsz! Ha az utobbi, akkor mindenképpen keress fel egy orvost, a te érdekedben.
Persze tamponnal nyugodtan mehetsz strandra!:) Csak figylj arra, hogy gyakrabban cserélj, és miután kijössz a vízből. Kb 1, 2 óránként cserélj, mert ilyenkor a fertőzésveszély is nagyobb!
Ha minden "szabályt" betartasz akkor hajrá...!:) Jó szórakozást!:)
5/5 A kérdező kommentje:
Már voltam orvosnál,pajzsmirigy beteg vagyok és ezért rendszertelen.
2013. júl. 29. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!