Mi tegyek? Bővebben lent! Fontos!
Figyelt kérdés
Október elején elmentem nőgyógyászhoz és kiderült,hogy hüvely gyulladásom van,kiírt az orvos kúpot,ezt 10 napig kell alkalmaznom. ennek ellenére lefeküdhetek a barátommal vagy inkább még ne?az orvos nem mondót semmit sem! csak kiírta a kúpot. várom a válaszokat!17/L2009. okt. 23. 17:38
1/7 anonim 

válasza:

nem szabad. amíg tart a kúra, ne szexeljetek.
2/7 anonim 

válasza:

Szinte biztos, hogy a szex ebben az esetben tiltott. Klion-D esetében igen, jól gondolom?
3/7 anonim 

válasza:

Én is a klion d100ra tippelek. most gondolj bele...gyulladásod van...és így akarsz szexelni? szerintem elég gáz...ha óvszerrel védekeztek egyes kúpok csökkenthetik a hatékonyságát, tehát könnyebben elszakad. Ha meg fogamzásgátlót szedsz, akkor meg gusztustalan, mert miközben szeded a kúpot, az következő nap kifolyik belőled, és nagy valószínűséggel a barátod szerszámán is ottmarad, ami elég lehúzó:) szóval semmiféleképpen nem, mert a gyógyulási folyamatod is lelassítod!logikus...
4/7 anonim válasza:
Ha nem akarsz rosszat a pasinak,ne tedd.Igaz rajtuk kevésbé látszik a nemi betegség is mint a lányokon....de neee,jobb lesz az neked is ha elmúlik a bajod...
5/7 anonim 

válasza:

Amikor hüvelygyulladásom volt, olyan fájdalmaim voltak, hogy a nőgyógyásznál majd besz@rtam, nemhogy még szeretkezzek.
6/7 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok, én antibiotikumot kaptam
7/7 A kérdező kommentje:
Nem klion ez teljesen más gyógyszertári hüvelygolyó. szal nincs semmi betegtájékoztató mellé meg semmi,de kivárom a 10 napot.
2009. okt. 31. 15:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!