Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az antibiotikum miatt elofordu...

Az antibiotikum miatt elofordulhat?

Figyelt kérdés

Fogamzasgatlo tablettat szedek.A szunet 4ik napjaba vagyok,ma kellett volna megjonnie.De nem jott.Mikor wc-re megyek es megtorlom magam a wc papir enyhen veres lesz,de normalisan nem jott meg.Multhet keddtol tegnapelottig antibiotikumot szedtem,tehat tobb,mint 1 heten keresztul.Ez befolyasolhatja azt,hogy ma nem jott meg ugy,ahogy szokott?

Ebben az egy hetben meg antibiotikumot szedtem egyaltalan nem voltam egyutt a parommal.

Koszonom a valaszokat elore is:)

2009. okt. 23. 17:28
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető. AZ antibiotikum megbolygatja a bélrendszert és megváltozhat a fogamzásgátló felszívódása. Viszont ami fontos , hogy használjatok óvszert mert most valószínűleg még nem olyan hatékony a fogamzásgátló.

Szerintem kérdezd meg a biztonság kedvéért a nőgyógyászodat.

2009. okt. 23. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!