Tegnap megmasszíroztam a melleimet egy fajta technikával mert azt hallottam növeli de mára megfájdultak az ikrek? (lent)
Figyelt kérdés
A technika az hogy állítólag a mell felső részét kell belülről-kifelé és lentröl-fölfele masszírozni. olvastam valahol ha fájnak a melleim akkor nőnek. most akkor hatásos a technika vagy csak túlságosan megszorongattam a kicsiket?:D gondoltam megkérdezem, jobb félni mint megijedni:D2013. júl. 28. 17:43
1/2 anonim válasza:
valószinüleg csak duma. Inkább ne nyomorgasd öket mert tényleg okozhat szövetkárosodást, mirigy gyulladást. Ha lenne iylen techniak nem lenne mell nagyobbitás, hidd el aki tuti midnneki csak masszirozgatná....
2/2 anonim válasza:
Masszírozni és vákuumozni kell, van több leírás a neten. De ezeket folyamatosan kell csinálni, hogy növést is elérj. Kérd meg a barátod, hogy masszírozza és szopja őket rendszeresen, az tuti módszer (nálunk bevált).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!