Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Faj a legeslegelso tampon fel...

Faj a legeslegelso tampon fel helyezes? Hany eves kortol lehet el kezdeni? A kanoca az nem megy fel sehogy veletlen?

Figyelt kérdés

2013. júl. 28. 00:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem fáj. Amikor szükséged van rá, de tényleg csak akkor. Nem csúszik fel, nyugi. Előtte-utána moss mindenképp kezet, elsőre legjobb fekvő testhelyzetben kipróbálni (kádban, szobádban), hogy el tudj lazulni, úgy könnyen megy. Olvasd el a tájékoztatót mindenképp, rajz is van hozzá, hogy eligazodj. :)
2013. júl. 28. 00:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp akkor használd, amikor erősen megvan, jobban csúszik és jól fel kell tolni a hüvelyben. Én, amikor a kezemben van a tampon és az aljáról kihajtom a jelző szálat mindig kötök rá egy csomót.Ez megszokás, hogy biztos rendesen lehajtottam-e, illetve így hogy nagyjából a két szál középen van a csomó, nem tud elszakadni az egyik szál.

Ez megnyugtat, nekem még sosem csúszott fel.

Elkezdeni bármikor lehet, minivel érdemes .

2013. júl. 28. 00:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem faj! Ez nem fugg a kortol, barmikor elkezdheted hasznalni. Es nem mehet fel meg veletlenul sem.

Udv!:)

2013. júl. 28. 12:11
 4/8 A kérdező kommentje:
olyan sincs h a kanoc elszakad?ha ulnom kell.nem zavar nagyon?meddig kwll fel tolnom ?utkozesig?olyasmi erzes mint ha meg ujjaznanak?milyen idokent kell cserelni?
2013. júl. 28. 15:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még soha nem szakadt el. Az ülésbe nem zavar. A tampon után még majdnem a teljes ujjad bemegy és éezed, hogy tovább már nem tolható. Kb. 2-4 órát bírja, függ a vérzés erösségétől.
2013. júl. 28. 16:13
 6/8 A kérdező kommentje:
es valahogy erezteti azt h cserelni kellene?
2013. júl. 28. 18:04
 7/8 anonim ***** válasza:
én 14 évesen probáltam tanpont használni. A legelsőt fekve tetem a helyére és nem fájt mert eltudtam lazulni. Ha van lehetöség akkor mindig fekve teszem a helyére.
2013. júl. 28. 22:05
 8/8 anonim válasza:

Először is azt jelzőszálnak hívják és nem kanócnak...:D XD

Maximum 4 óránként cseréld!

Ugy helyezd fel ha ülsz vagy álsz akkor neérezd h ottvan legyen kényelmes.

am szüzek is használhatják fiatalok is mert lehet kapni mini tampont.és nem korhoz kötött hanem menstruáciohoz kötött..

2013. júl. 31. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!