3. napja menstruálok. Holnap megyünk a Tiszára, fürödhetek?
Figyelt kérdés
14/L2013. júl. 27. 13:49
11/19 A kérdező kommentje:
de félek feltenni a tampont..
2013. júl. 27. 14:20
12/19 anonim válasza:
akkor kapsz egy fertőzést, és amikor kijössz, fog csorogni a lábadon végig. Ciki...
Jól írták előttem, 2 lehetőséged van: vagy kipróbálod a tampont, vagy csak térdig mész a vízbe. Ne legyél már 14 évesen ilyen buta.
13/19 A kérdező kommentje:
jó lehet kipróbálom a tampont.de az első felhelyezés fájni fog?
2013. júl. 27. 14:25
14/19 anonim válasza:
a fertőzésektől nem félsz? Vagy attól, hogy mindenki rajtad fog röhögni, undorodni fog tőled, vagy ki is zavarnak?
ha félsz feltenni, NE MENJ FÜRÖDNI! Ilyen egyszerű.
15/19 anonim válasza:
Nem fog fájni. Először minit próbálj, és óvatosan. A dobozában van leírás, hogy kell felhelyezni. Csak ne felejtsd el cserélni. Ha kijössz a vízből utána is, vagy ha nem mész vele vízbe, akkor is vérzés erősségétől függően 3-6 óránként,
16/19 anonim válasza:
Én most, azaz ma megpróbálnám feltenni a tampont, hogy gyakoroljak holnapra. Igaz nem tudom, hol laksz de minden bevásárlóközpontban, gyógyszertárban, éjjel-nappali boltban lehet kapni. Ma már két próbán túl lehetnél és holnap már fél profi lennél benne :)
/ 10-es vagyok/
17/19 A kérdező kommentje:
köszönöm,majd anyával megbeszélem:)
2013. júl. 27. 14:29
19/19 anonim válasza:
Tampon használata mellett természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!