Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most megjött vagy valami nagy...

Most megjött vagy valami nagy gondot csináltam?

Figyelt kérdés
Már délután volt egy kis barnás trutyi a bugyimon és egy picit fájt a hasam,de mivel nem folytatódott nem foglalkoztam vele. Este picit magamhoz nyúltam aminek az lett a vége hogy 2 újjal benyúltam, nem durván nem fájt meg semmi de kihúztam és véres volt.1 hét múlva kéne megjönnie.Most picit vérzik de nem mensi szinten.Szerintetek megjött vagy valami nagy bajt csináltam ?
2013. júl. 27. 00:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem megjött. Max átszakítottad a szűzhártyádat, de az akkor sem gond. Bár a barnás folyást kísérő hasfájás miatt mégis inkább azt mondanám, hogy korábban jött. Előfordul az ilyen.
2013. júl. 27. 00:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy a szűzhártyád sérült meg, vagy a hüvelyfalad.
2013. júl. 27. 05:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
ha a "felnyúlás" előtt volt már barna, akkor menzesz. a hasfájás is erre ad okot.
2013. júl. 27. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:
megjön, a masztrubálás nem árt a menstruációnak. Mivel nem fájt ahogy csináltad tuti nem sértetted fel, igy eg főleg nem hogy már elötte is volt barna folysod. Még annak a maradványa volt a hüvelyedbe és az ujjadon az volt.
2013. júl. 27. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!