Most megjött vagy valami nagy gondot csináltam?
Figyelt kérdés
Már délután volt egy kis barnás trutyi a bugyimon és egy picit fájt a hasam,de mivel nem folytatódott nem foglalkoztam vele. Este picit magamhoz nyúltam aminek az lett a vége hogy 2 újjal benyúltam, nem durván nem fájt meg semmi de kihúztam és véres volt.1 hét múlva kéne megjönnie.Most picit vérzik de nem mensi szinten.Szerintetek megjött vagy valami nagy bajt csináltam ?2013. júl. 27. 00:22
1/4 anonim válasza:
Szerintem megjött. Max átszakítottad a szűzhártyádat, de az akkor sem gond. Bár a barnás folyást kísérő hasfájás miatt mégis inkább azt mondanám, hogy korábban jött. Előfordul az ilyen.
2/4 anonim válasza:
Vagy a szűzhártyád sérült meg, vagy a hüvelyfalad.
3/4 anonim válasza:
ha a "felnyúlás" előtt volt már barna, akkor menzesz. a hasfájás is erre ad okot.
4/4 anonim válasza:
megjön, a masztrubálás nem árt a menstruációnak. Mivel nem fájt ahogy csináltad tuti nem sértetted fel, igy eg főleg nem hogy már elötte is volt barna folysod. Még annak a maradványa volt a hüvelyedbe és az ujjadon az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!