Mit jelent a csomó a nyakban? (közvetlenül a tarkónál) Nagyon aggódom!
Figyelt kérdés
Pár hónapja fáj a tarkómnál, sokszor kiterjed az egész fejemre is, és nemrég már egy csomót is kitapintottam. Mi lehet a baj, Valaki azt mondja, hogy csak rossz a matracom meg a párnám, és begyulladt egy ideg. Lehet komolyabb?2009. okt. 23. 00:31
1/3 anonim 

válasza:

Lehet hogy ideg vagy izomcsomo, de en azert elmennek egy dokihoz. Ir egy izomlazitoz, te meg megnyugszol.Szerintem nagyon komoly nem lehet mert az nem kivulrol erezned, de ha mar honapok ota, egy csomo aggodast megsprolsz ha elballagsz egy dokihoz.
2/3 anonim 

válasza:

Pl most írta nemrég az újság, hogy Dukai Reginának is csom volt a nyakánál, elment orvsohoz és kiderült, hogy jó indulatú cisztája volt. Menj el és nézesd meg!
3/3 anonim 

válasza:

Valószínűleg egy zsírcsomó ami egy idegnél van.
Ha zavar vetesd ki. Nekem is van ugyanott én is kifogom vetetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!