Most "jött meg", nemrég. Iskolába, mit vigyek majd?
Szóval, olvastam, hogy valakit nem érdekel, természetes dolog, ezért nem érdekli, ha más meglátja, hogy tampont/betétet vesz elő. Én viszont nem szeretném "mutogatni", nem hiszem, hogy bárkinek tudnia kell, hogy mikor van meg... Ezért gondolkoztam azon, hogy vegyek egy kistáskát, vagy ti miben hordjátok mosdóba?
És betét vagy tampon pártiak vagytok? Én félek a tampontól... :/
Ja igen, és kb. mennyi "cserét" vigyek?
engem nem érdekel, hogy ki látja vagy ki nem :) max úgy viszem magammal a neszeszert a mosdóba, hogy hátam mögé rejtem, vagy arra az oldalamra, ahol kevesebb bámulóm lehet.
de átszoktam arra, hogy mikor vándorolunk a suliban, nagy táskával megyek wc-re. legfeljebb más lány veszi észre, de az kit zavar? :)
nyolcadikban volt olyan, hogy egyszer a hetedikes lányok néztek meg, mikor véletlen kint hagytam a fülke előtt a táskát és úgy vettem ki a betétet, de nem volt semmi gáz. max féltékenyek voltak, mert egyiknek sem volt még meg...
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!