Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet az, hogy egy hónapban...

Lehet az, hogy egy hónapban kimarad a menzesz? Úgy értem, ez nem feltétlenül jelent problémát?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, már beállt a menzeszem. De ebben a hónapban kimaradt. Az 100% hogy nem vagyok terhes mivel nem feküdtem le senkivel... Előző hónapig pedig rendszeresen megjött 1-2 nap csúszással.

Ez az időszakom stresszesebb, mint általában. Lehet, hogy stressz miatt marad ki?

2009. okt. 22. 15:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát én még csak 16 vok,de nálam már volt 3 és fél hét csúszás,de aztán autána rendesen a csúszás után rá pontosan 30 napra megjött mint máskot szokott.De anyum tök kétségbe volt esve és megkérdezte szemrehányóan,h reméli h nem feküdtem le a barátommal és nem vok terhes.én meg h nem.de am téll nem,sőt akkor még nem is történt közöttünk semmi komolyabb(petting sem).

szal sztem tuti h meg fog jönni,max fürödj sokat forró vízbe(mármitn h nem zuhany,hanem kádba befekszel)és igyál forró viz+fahéj+cukor,meg max csinálj felülést és attól jó lesz :)

2009. okt. 23. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!