A nőknek le lehet vágni a nemi szervüket?
Figyelt kérdés
Volt egy ilyen tragédia, hogy egy srác levágta az apja férfiasságát, erre felmerült bennem, hogy akkor a nőknek vajon le lehet-e vágni. Nem vagyok hülye, csak kíváncsi.2013. júl. 23. 21:18
11/13 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le, én sem tudom ki csinálta, én nyomtam mindenkinek a zöld kezet aki normálisan válaszolt. Még egyszer köszönöm!:)
2013. júl. 25. 18:10
12/13 anonim válasza:
Nem hiszem hogy annyira előnyös egy nőnek ha a csiklót fedő bőrt eltávolítják, mivel így fájdalmas lesz minden érintés, még a bugyi is ahogy hozzáér fájni fog neki, nem véletlenül fedi bőr, mert a legérzékenyebb női testrész, ingerlésnél se közvetlenül hanem a kis fitymát húzogatjuk, és így kényeztetjük
13/13 anonim válasza:
Aki ilyet csinál annak a fejét kellene levágni utána, ez embertelen, szadista kínzás. Tényleg az ember a legaljasabb, mocskosabb véglény ezen a bolygón. A nők legérzékenyebb testrészéről beszélünk, ami a gyönyör kapuja, tisztelni kellene, ami ezeknek a kínzóknak csak egy darab hús, az valójában egy több ezer ideggel ellátott szenzor, erogén zóna. Ami egyszerűen csodálatos, Isten így teremtette a nőt nem véletlenük. Ezek a szadista barbárok vallásra hivatkozva játszanak Istent, pedig hitvány férgek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!