Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítségre lenne szükségem!...

Segítségre lenne szükségem! Anya teljesen ki van akadva, mert ma egyszer tampont használtam, mivel tanga volt rajtam és nem akartam a betéttel szórakozni. Nem tudom miért van ennyire kiakadva egy alkalomtól. Nektek mit szólt anyukátok a tamponhoz?

Figyelt kérdés
A táskámba látott két mini tampont,erre rögtön elkezdte, hogy remélem nem az enyém, mert ez még nem egészséges az én koromban (15 éves vagyok) Viszont a tampon sokkal kényelmesebb, mint a betét. Ti mit ajánlotok, mit használjak? Hallgassak anyára?

2013. júl. 23. 19:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is így gondolom, ahogy leírtad, mert a betét az elmozdul, és akkor bizony tiszta vér lesz mindenem. A tampon sokkal kényelmesebb, illetve ha megtelik, akkor sem érzem azt, hogy tiszta vér vagyok ott. Ha a betét megtelik, úgy érzem, tocsogok a vérben... bocsánat, hogy így fogalmazok... Én tényleg meg szeretném beszélni anyával ezt a dolgot, de nekem ez nagyon kínos, mert mindketten más véleményen vagyunk. Ma például ruhát akrtam felvenni a nagy meleg miatt, de a betét szárnyai miatt nem tudtam... Tampont meg nem használhatok, mert anya megtiltotta...
2013. júl. 24. 13:00
 12/13 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem féltékeny lehet rád anyukád. Szeretne még vagy 10-20 évig vagy tovább hogy az ő pici érintetlen lánya legyél. Ne engedd neki!
2013. aug. 5. 03:25
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, de lehet neki volt valami rossz élménye a tamponnal és nem szeretné ha neked is lenne.

Tényleg az lesz a legjobb ha leülsz és megbeszéled vele. :)

Az én anyukám próbált rábeszélni a tamponra, én voltam az aki nagyon idegenkedtem tőle, még most is egy picit, mert így én nem látom mennyire van meg és ez engem idegesít, de hát ízlések és pofonok. :)

2013. aug. 19. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!