Mi az oka annak, hogy a menstruacio kesik\kimarad es annak hogy egymas utan 2x jon meg 1 nap kiesessel? Most pedig 11napnal tovabb tart?
Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 10:58
1/8 anonim válasza:
Azt írd meg légy szíves, hogy hány éves vagy, és mióta menstruálsz!
2/8 anonim válasza:
Ezt csak orvos tudja megmondani, vizsgálat alapján. És akárhány éves vagy, azzal mindenképpen orvoshoz kell menni, ha egymás után 2-szer jön meg, és ha 11 napnál tovább tart, mert ha túl sokat vérzel, annak komoly következményei (vashiány és az azzal járó dolgok) lehetnek.
Ha fiatal lennél és nem jönne meg rendszeresen, az alapvetően elfogadható lenne, de a fenti dolgok nem azok.
36N
3/8 A kérdező kommentje:
16eves vagyok es 12evesen jott meg eloszor. Es mikor megjon sem mondhatom h nagyon mert keves jon....
2013. júl. 23. 11:07
4/8 anonim válasza:
Első vagyok. Mivel már 4 éve menstruálsz, be kellett volna állnia. Tényleg jobb lenne ha orvoshoz mennél!
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben.Koszi. Mar enis gondoltam arra, de az az igazsag hogy felek
2013. júl. 23. 11:14
6/8 anonim válasza:
Megint az első vagyok. Sajnos muszáj elmenned orvoshoz, mert biztosat csak ő tud mondani. Ne legyen semmi bajod, ezt kívánom Neked! :)
7/8 anonim válasza:
Ne félj, esetleg első alkalommal menj női orvoshoz, azért az sokkal elviselhetőbb.
8/8 anonim válasza:
16 éves vagy, ez olyan határeset, ami a korodat illeti.
Előbb, utobb érdemes lenne ellátogatnod egy tini nőgyógyászatra, ahol keres egy női dokit.
Talán kevésbbé izgulnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!