Hogyan tudnám gyorsan elmulasztalni, késlelteni a menstruációmat?
Figyelt kérdés
Éjszaka megjött,nem számítottam rá,mert még nem állt be és az utolsó április 1-7-ig volt meg! Jövőhéten mennék strandra a barátaimmal...Hogyan tudnám gyorsan elmulasztani? Én azt hallottam,hogy a hidegvíztől elmúlik,legalábbis a barátnőmnek attól múlt el. SEGÍTSETEK!2013. júl. 21. 19:27
1/7 anonim válasza:
Akkor hideg víz :) (ha bejön írd meg )
Amúgy sehogy.
2/7 anonim válasza:
Mozogj sokat,attól erősödik a vérzés,és valószínűleg hamarabb vége lesz.
3/7 anonim válasza:
elmúlasztani nem lehet..
hideg víz? sose hallottam róla..attól max nem fog belőled ömleni a vér..
mozgás talán még megoldás lehet..nem tudod jövőhétvégére tolni a strandolást?? addig csak elmúlik :)
4/7 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem szokott belőlem őmleni,csak a 2.-nap esetleg a 3.-dik nagyon gázos,de amúgy nem. Átlagosan 7 napig tart,de utolsó 2-3 nap már alig van meg. :) Már lezuhanyoztam jéghideg vízben,raktam hideg vízes borogatást,nem sokára kiderül,hogy használt-e,vagy sem. :)
2013. júl. 21. 21:00
5/7 anonim válasza:
szerintem azonnal hagyd abba ezt a hidegvizesést, borogatást! olyan felfázás lesz belőle, hogy utána mehetsz az urológiára.
Inkább igyál citromos vizet az ősszehúzza az ereket.De nem hiszem hogy bármivel is el lehetne mulasztani ha már megjött.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem volt nagyon hideg vizes és használt. Nem úgy ahogy vártam,de használt :)
2013. júl. 22. 13:26
7/7 anonim válasza:
Ezt nem lehet gyorsan elmulasztani.. Ha jovohetig nem mulik el, akkor rakj be egy tampont, amig strandolsz.. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!