Hogy siettethetném meg a menstruációmat? Hogy hozzam előrébb pár nappal?
Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 12:41
1/5 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy sok mozgás előrehozhatja. (Nem tudom, igaz-e, vagy csak véletlen műve, de március óta rendszeresen futok, azelőtt 35-36. napra jött meg, az elmúlt két hónapban 32. napon.)
2/5 anonim válasza:
Szerintem előrehozni nem lehet, késleltetni sok citrom fogyasztásával próbáld meg!
3/5 A kérdező kommentje:
Késleltetni nem akarom. 1-2 nappal előrébb hozni bőven elég lenne. A sok mozgást én is olvastam,kipróbálom,hátha bejön. Meg még a forró ülőfürdőt olvastam.
2013. jún. 24. 14:33
4/5 anonim válasza:
1;aviva torna
2;guggolàsok
3;bizonyos teãkkal(de nem tudom hogy melyikkel)
4;fahéj
5;meleg vizes ülőfürdő
én ezekről tudok,volt olyan hogy nyaralàs miatt kipròbàltam és 5nappal előbb jött meg! Azért pròbàlj ki mindent!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi:) bár nekem az aviva torna és a guggolások mellett sem jött meg előbb,csak később. De talán csak a sok idegességtől késett. Azért köszi,legközelebb talán hasznosabb lesz.
2013. júl. 4. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!