Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Beszéljünk a hüvelygombáról.10...

Beszéljünk a hüvelygombáról.10 nőből 9 szenved benne. A 9 nőtől kérnék információkat. Milyen?

Figyelt kérdés

Sosem

volt még benne részem, de később ugye előfordulhat még. Ezért

érdeklődöm. Hogy lehet elkapni? Milyen úton terjed? Víz útján terjedhet?

Szex vagy egyebek ha kikezdik odalenn, akkor milyen bacik és hogyan

jutnak oda be? Ha valaki elkapja, az milyen érzés? Viszket vagy ég vagy

mi? Mennyi ideig szenved az illető? Mit lehet/ nem lehet/ kell tenni

egy-egy ilyen közben?

2013. júl. 20. 22:33
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A kilencből én lehetnék mind a kilenc. Sokszor volt sajnos hüvelyi fertőzésem. Nagyon rossz... először egy fura érzés( az a 9 nő, tudja, hogy másnapra baj lesz), aztán viszket is, ég is, fáj is, megduzzad a hüvelybemenet környéke. A szex nálam kizárva olyankor-nagyon rossz, száraz is vagyok, nem esik jól semmi. Addig szenved amíg nem kezelik kúppal, krémmel vagy gyógyszerrel- legalábbis én sose tudtam kivárni hogy magától elmúljon. Ha elkezdtem a kezelést, akkor is 2-3napig még nagyon rossz. Terjed szex útján, közös fürdőkben, zsúfolt Balatonban, közös wc-n, otthon is ha nem megfelelő a higiénia. Van aki hajlamosabb van aki nem. Nálam az egyik fogamzásgátló miatt újra meg újra előjött. Örülj hogy még nem volt, imádkozz hogy ne is legyen! Annyira nem kellemes, mint ahogy a néni előadja a reklámban.
2013. júl. 21. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!