Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van valakinek tapasztalata a...

Van valakinek tapasztalata a hüvelygombáról? (többi lent)

Figyelt kérdés
Voltam nőgyógyászhoz, megvizsgált, és írt is fel rá 2 fajta kúpot. Ez idáig rendbe is van, csak tudtommal a partnert is kell kezelni, mivel így "ping-pong"-ozni fogunk vele. Nekem kellett a dokinak szóvá tenni, hogy neki is írjon fel valamit és azt mondta neki nem kell semmit szednie. A gyógyszertárba viszont megerősítettek, hogy igenis kell, mert visszakapom. Adtak rá canesten kenőcsöt. Ez tuti fog neki használni + kilon tabletta?
2010. szept. 16. 16:14
 1/4 A kérdező kommentje:
bocsi, klion tabletta
2010. szept. 16. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem önmagában a canesten kenőcs is segíteni szokott, és a párom is azzal keni olyankor a himbijét. Sajnos nagyon hamar össze szedem, mert ha máshol használom a wc-t, nem tudok okos lenni. Annó nekünk még Supplin tabit is felírt a nődoki, 1 a páromnak,1nekem. És igen,amikor nem volt annyi eszünk,hogy a páromat is kezeljük a suppllin tablettán kívül mással is,addig mindig vissza kaptam.
2010. szept. 16. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Mikor nekem volt először hüvelygombám, akkor nekem is Klion kúpot és Klion tablettát írt fel rá az orvos. (Véleményem szerint a Klion kúp a legdurvább gyógyszer, amit valaha kitaláltak, első este végig bőgtem, annyira mart belülről az a sz@r... A Klion hüvelytabletta viszont kellemesebb, neked kúpot írt, vagy hüvelytablettát?)

És igen, az első esetben a páromnak is írt fel a doki Kliont, természetesen a tablettát, szájon át bevéve... Pedig mi óvszerrel védekeztünk, de így is kellett neki az orvos szerint. Azóta volt még kétszer ilyen gondom, akkor Gynoxin-t kellett használnom, ezt recept nélkül is lehet kapni, és nagyon jó. A klionnal ellentétben ez csak 3 db-os, tehát 3 éjszaka alatt elmúlt tőle a gombám, és nem is csípett, nem is mart. Ebből is van hüvelytabletta, kúp és kenőcs is.

2010. szept. 16. 16:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is gynoxint használok, vagyis nekem 1 db-os van a 600 mg-os + 6 db-os gynoflor. De szájon át szedhetőt nem írt. A páromat nekem + a gyógyszerésznek kellett kitalálni mivel kezeljem. :$ Szóval ő kenegeti magát + szedi a kliont. Remélem jó lesz, mert én is hajlamos vagyok nagyon könnyen elkapni bármit. Köszi a válaszokat!
2010. szept. 16. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!