Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barátnőm azt ajánlotta hogy...

Barátnőm azt ajánlotta hogy ha menstruálok használjak pelenkát, ez normális dolog?

Figyelt kérdés

Ő 27 éves es azt mondja már reg használja es neki bevált kényelmes es biztonságos van itt olyan aki használ???

en 22 vagyok.

2009. okt. 20. 21:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem értem az extrém hozzászólásokat, életébe a nők nagyrésze ha nem is valja be pelenkát hord, például szüléskor. Na most pelenka és pelenka között is külömbség van. Például a Tena betét is egy pelenka, ezt szerintem minden 30 éven túli nő ismeri, példál szüléskor mindenki hasznaélja. Vagy ha valakit megműtenek, akkor nem lehet elkerülni.Más az ha valakinek inkontinenciája van akkor igazi pelenkát hord. Én is mondhatom az hogy mensire néha pelenká hordok, például a második szülésem útáni Tena betéteket, két csomaggal, egy fél év allatt elhasználtam,majd a kislányom összes megmaradt is elhasználtam, éjjelre, de volt olyan hogy egy temetésre amikor dúrván véreztem és othon se tena betétem és sem megmaradt pelusom se volt, gyakorlatilag bepelnkáztam magam.
2009. okt. 21. 20:14
 12/13 anonim ***** válasza:
mondmeg a barátnődnek hogy használja ő a pelenkát jo
2009. okt. 24. 18:58
 13/13 anonim ***** válasza:
én is használok az eső pár éjszaka
2015. ápr. 13. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!