Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barátnőm azt ajánlotta hogy...

Barátnőm azt ajánlotta hogy ha menstruálok használjak pelenkát, ez normális dolog?

Figyelt kérdés

Ő 27 éves es azt mondja már reg használja es neki bevált kényelmes es biztonságos van itt olyan aki használ???

en 22 vagyok.

2009. okt. 20. 21:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%
Ez durva.. Egész nap egy nedves csomaggal járkálni. Nem mondom. Gondolkodik mielőtt ilyeneket mond??
2009. okt. 20. 21:47
 2/13 anonim ***** válasza:
73%

Pelenkát....?

Hát nem, szerintem nem normális dolog...

2009. okt. 20. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:
67%

Hát a pelenka azért durva :-)

Én Tena (inkontinencia) betétet haszálok, de csak éjszakára, mert valóban nem kell félni, hogy átázok-e. De azért a pelenka az durva...még éjszakára is :-)

2009. okt. 20. 21:50
 4/13 anonim ***** válasza:
74%
Tele van ésszel a barátnőd.Kreatívan tud gondolkodni.Ő is azt használ?Mert én nem.De végül is nem ázik át,biztonságos,kényelmes lehet.
2009. okt. 20. 22:01
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Helyes lehet, ahogy a kis mikiegeres övrészt beragasztja a hasánál. Biztosan buknak rá a srácok.:)))
2009. okt. 20. 22:04
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Ez beteges... és nem az első ilyen "pelenka-téma" ezen az oldalon...
2009. okt. 20. 22:10
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
anyum erős napokon fog egy pelenkát, levágja a széleit, akkor olyan lesz mint egy vastag betét és éjjelre azt használja, különben óránként elázna, az meg simán kibírja. ha egyszer-kétszer munkába kell olyankor mennie, akkor felvesz egy nagyobb gatyát pelenkát hazsnál, különben nem tudna dolgozni sem. gondolom a barátnőd sem bepelenkázza magát, mint egy csecsemő, de lehet hogy erős a vérzése és abetét nem elég. szerintem elég gáz ezért kiröhögni valakit, lehet hogy az ő helyében ti is arra kényszerülnétek. nem tudhatjátok
2009. okt. 20. 23:03
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
a pelenka majdnem olyan mint egy éjszakai betét.....:D
2009. okt. 21. 00:17
 9/13 anonim ***** válasza:
80%

Nem használok pelust, de el tudom képzelni, hogy valaki valamiért (nyilván extrém mennyiségű vérzése van) ezt használja kínjában. Arra viszont gondolni sem merek, hogy ezt mennyire lehet diszkréten viselni? Már az éjszakai betétnek is elég pelus-hatása van: pingvin-járás, dudorodó, párnás szeméremdomb és fenék...de otthon még elmegy, ha egyszer kell.

Én megoldom tampon + sima betéttel, az diszkrét is és mégis elég védelmet nyújt.

2009. okt. 21. 10:23
 10/13 anonim válasza:
ez durva ;))
2009. okt. 21. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!