Mik a menstruáció előjelei?
Jó eséllyel fájni fog az alhasad előtte. Szúró érzés volt nekem, majd tompa, lüktető fájdalom. Ha sovány vagy, akkor jóval előtte is elkezdheti, húsosabb alkat szerencsésebb, ők nem szenvedik meg ennyire (általában). A derekad, keresztcsontod is fájhat, nyomhat. Van, akinél a mellfeszülés érezhető erősebben. Nekem aznap, mikor megjön, és az első óta így van, bezsírosodik a hajam. Nem érdekes, hogy előtte este mostam, így felkeléskor már tudom, mire készüljek.
Az első sokszor elég gyenge. Csak barnás folyás, pöttyöző vérzés. Esetleg gyengén indul, pár nap múlva erősödik be. De lehet, hogy minden előjel nélkül hirtelen erősen jelentkezik először, ez nagyon hektikus, nincs rá szabály, sajnos.
Ha elkezd fájni a hasad és a keresztcsonti régió, vagy feszül a melled, javaslom, tegyél a táskádba egy normál betétet, hogy ha nem otthon érne, fel legyél készülve. Betétet mégis könnyebb betenni, mint tampont, elsőre is sikerül (kivétel, ha elfelejted a szárny ragasztójáról leszedni a védőcsíkot, mint én, és összekevered a tisztaságit az eü-vel). Aztán később válthatsz, ha már odahaza vagy.
Cicim 2 éve nő (nyáron kezdődött)
Hónaljam kb 1 éve.
Alul bikini vonalban kb fél éve kezd szőrösödni!
A Fehérfolyást pontosan nem tudom de 1- fél éve kezdődött!
ha folyásod és melled is 2 éve van,akkor várhatod
nálam minden havim előtt más előjel van :/
egyszer 9 nappal előtt fáj már a derekam (most is), máskor nem érzek semmit,aztán van amikor a falat kaparom.
egyszer barnázom, máskor niagara.
néha fáj a mellem, de szokás szerint nem mindig.
előfordul, hogy érzem, ha folyik, néha meg csak wc-n veszem észre, hogy milyen a bugyi..
van amikor 2 nappal előtt kezd barna folyásom lenni, de olyan is volt már hogy 8 nappal előtte.
szal mindig más :s de átlagban az, amit az első leírt.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!