Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Klimax korban mi okozhat...

Klimax korban mi okozhat verzest mar 2 hete egyfolytaban?

Figyelt kérdés

Anyukam 51 eves, eddig minden rendben volt, nehany honapja gyakrabban jon meg a menzesze, es az utobbi 2 honapban mar 2 hetente. Julisban megjott egy hetre, majd elmult, aztan visszajott, most egyhuzamban mar 2-ik hete megvan, es nem csak pecsetel, nagyon sok van. 2 honapja volt kotelezo orvosi kivizsgalason, mert a munkahelyen megkovetelik, akkor minden rendben talaltak.

Aggodok miatta, mi lehet ez?

Azt mondta, ahogy picit allabhagy elmegy egy maganorvoshoz, de edekelne mi lehet ez.

koszonom.

2013. júl. 19. 08:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nőgyógyászati kivizsgálás nélkül nem érdemes találgatni, mert bármi lehet. Hormonzavar, mióma, daganatos megbetegedés.

Változókor körüli és utáni rendellenes vérzéseket mindíg komolyan kell venni, általában egy egészségügyi kaparással állapítják meg az okot.

2013. júl. 19. 09:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
2013. júl. 19. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt jó fél évig, aztán végleg elmaradt.
2013. júl. 21. 16:15
 4/4 Julcsi64 válasza:

Ez nagyon nehéz időszak, tapasztalatból mondom. Arra sincs biztosíték, hogy hamar elmarad( fél év). Van olyan, akinek már öt éve tart, de én azért reménykedem.

A menzesz meg azért jön meg ilyen rabszódikusan, mert ez majdnem olyan mint a kamaszkor. Nekem is jött meg 41 napra, de két hétre is, és volt olyan hogy majdnem két hétig tartott és mikor rávettem magam hogy elmegyek nődokihoz elmúlt. Kitartás! Ez is elmúlik egyszer. Egyébként sem fognak mindjárt kikaparni, csak ha nagy gáz van, pl. hetekig ömlik. Viszont ha így van, akkor bármilyen állapotban is vagy irány a nődoki.

2014. márc. 9. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!