Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális az ilyen mell?

Normális az ilyen mell?

Figyelt kérdés

Hy. A képeken látható hogy az egyik mellemen egy csípés (szerintem mert viszket van). Bekentem fogkrémmel. Elég kicsi és formátlan a mellem. Esetleg rákos vagyok? Mert olyan nagy a bimbóm is. És a 2 mellem közti hézag is. Illetve csüng. Szerintetek hanyas a mellem?Előre elnézést a fejjel lefeli képek miatt. 15/l

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. júl. 17. 22:46
1 2 3
 21/28 CODE3 ***** válasza:
Nagyon szép és egészséges cicid van! Sem a méret sem az alakja nem ad okot aggodalomra, sőt! Jó a tartása és a formája is. Teljesen nyugodtan büszke lehetsz rájuk :) Élj vidáman!
2013. júl. 18. 07:56
 22/28 anonim válasza:
20%
AHHHHHHHHHHHHHHW CSÖCSÖK :3
2013. júl. 18. 20:53
 23/28 anonim ***** válasza:
28%

Tizenöt évesen lehetne már annyi eszed, h ha a kepfeltoltes.hu-ra töltesz fel képeket, ráadásul ilyeneket, akkor kipipálod, h ne legyen publikus, mert így mindenki látja, nem csak akinek elküldted a linket. :D

Am. fantasztikus, szopkodnám őket! :D

2013. júl. 19. 07:38
 24/28 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel, hogy ki látja.
2013. júl. 19. 10:46
 25/28 anonim ***** válasza:
Akkor tehetnél még fel, ha már ez a helyzet... :)
2013. júl. 19. 12:25
 26/28 anonim ***** válasza:

szerintem tök okés,jók a melleid.

14/L :)

2013. júl. 21. 16:28
 27/28 I.need.it*-* ***** válasza:
Nincs semmi bajod. és nem tehetsz arról hogy mekkora és hogy néz ki a melled! ez gének kérdése. és még csak 15 éves vagy!! szóval még nőhet és változhat!! a felnőtt nőknek sem mindig egyforma és nagy a mellük.. pl.
2013. júl. 21. 17:31
 28/28 anonim válasza:
Nekem tetszenek :)
2014. okt. 2. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!