Normális az ilyen mell?
Figyelt kérdés
Hy. A képeken látható hogy az egyik mellemen egy csípés (szerintem mert viszket van). Bekentem fogkrémmel. Elég kicsi és formátlan a mellem. Esetleg rákos vagyok? Mert olyan nagy a bimbóm is. És a 2 mellem közti hézag is. Illetve csüng. Szerintetek hanyas a mellem?Előre elnézést a fejjel lefeli képek miatt. 15/l
2013. júl. 17. 22:46
11/28 anonim válasza:
Azokat a csomókat, amik "alapból" benne vannak, tejmirigyeknek hívjuk. Hallottam egyszer valahol, nem tudom, igaz-e, hogy a rosszindulatú daganatra akkor lehet gyanakodni, ha a csomó kötött, nem mozdul el a helyéről, amikor több oldalról is nyomkodod, vizsgálod. De vannak már tünetek is, gyengeség, fáradékonyság, hirtelen megmagyarázhatatlan fogyás, ezek mind gyanús jelek. Te meg egy egészséges 15 éves vagy, eszedbe se jusson ilyesmiken agyalni! Nem vagy rákos.
12/28 anonim válasza:
Azt mondom, a helyedben én topot hordanék simán melltartó nélkül.
13/28 A kérdező kommentje:
én megpróbálok nem agyalni rajta:) csak azért kíváncsi is vagyok. de anya elé sem állhatok úgy hogy "anya szerintem rákos vagyok" :) Kis csomók vannak benne amik szerintem bár még nem fogtam tejmirigyet de azok lehetnek:) Bár lehet hogy vannak benne nagyobb gombóckák:) de az is megeshet hogy én képzelem oda :) megpróbálok nem ezen agyalni! köszönöm a sok bíztatást!:) milyen egy mellrák szűrés? mit csinálnak?
2013. júl. 17. 23:41
14/28 A kérdező kommentje:
De én szeretem a melltartót:) Kényelmesnek tartom és semmi bajom vele.
2013. júl. 17. 23:43
15/28 A kérdező kommentje:
Mindenkinek kis pihés a melle?:) Közte egy kicsit hosszabb és sötétebb :)na megpróbálok nem ezen agyalni. Ha valakinek van valami nőgyógyász ismerőse akkor mutassa meg neki a képet és írja le hogy mit szólt hozzá:) holnap a szerintem csípést .. lekenem akkor ecettel.
2013. júl. 17. 23:47
16/28 A kérdező kommentje:
bekentem jól kicsípte. de nagyon büdi:) szappanos vizes kézzel megmostam és letöröltem. :)
2013. júl. 17. 23:52
17/28 anonim válasza:
Ha kézzel vizsgál a doki, akkor csak alaposan végigtapogatja a melledet, hogy nem érez-e rendellenességet.
A mammográfiai vizsgálaton derékig levetkőzöl, a melled egy "prés"-be szorítják és röntgenfelvételt készítenek róla. Elég kellemetlen, sokszor fájdalmas vizsgálat. 45-65 év közötti nők a veszélyeztetett korosztály általában.
18/28 anonim válasza:
Igen, mindenkinek pihés a melle, sőt, nem csak a melle, az egész teste. Mikor lemásztunk a fáról, mind szőrösek voltunk, mint ma a csimpik, bonobók, gorillák. Elkezdtünk öltözködni, állatok bőrét hordani, így a mi bundánk már elvesztette a jelentőségét és leépült, így most pihések vagyunk, meg néhány testtájon funkcionálisan megmaradt az erősebb testszőrzet. Pl. a fejünkön, hogy ne égjen a naptól a fejbőrünk, vagy genitális testtájon, ahol valami fertőzés-koszmegelőzési funkciója akarna lenni, de mi már nem szeretjük, hogy ott van. Hogy hónaljban miért maradt meg, gőzöm sincs. Talán a verejtékezés miatt.
19/28 anonim válasza:
Ne aggódj, semmi baja a mellednek! Még bőven változhat az alakja!
20/28 anonim válasza:
Majd még fejlődik, fiatal vagy. Nagyon szép egyébként mos is és semmi baja nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!