Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menzesz alatt lehet maszturbál...

Menzesz alatt lehet maszturbálni? És az baj hogy tampon nélkül bementem tengerbe mikor megvolt?

Figyelt kérdés
Nem vettem észre semmi fertőzésszerűt.Ez volt az első alkalom.Nem igazán tudtam mit kezdeni.:-S

2013. júl. 17. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
A tampon nélküli fürdés nagyon rossz ötlet volt!!!
2013. júl. 17. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az elég nagy baj, hogy így bemész a tengerbe. Többet ne csináld, akármi bajod is lehet. és az nem jelent semmit h most nem lett gond. az első kérdésedre igen a válaszom.
2013. júl. 17. 11:20
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy nem zavart,hogy véres csíkot húztál magad után?és igen elég nagy baj,hogy így fürödtél!!!
2013. júl. 17. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem oylan tragédia. Azért a tenger másabb mivel sós ezért még a fertőtlenítő hatás is megvan ráadásul tisztább mint a Balaton vagy egyéb strandok . Az a tanulság, hogy ha menstruálsz akkor lehetőleg kerüld a közös fűdözéseket de ha nem olyan erős a menzeszed akkor csak tamponnal szabad bemenni. És nemárt ha a fürdőbugyidba cseppentessz egy kis levendulaolajat.
2013. júl. 17. 20:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2013. júl. 17. 23:07
 6/6 anonim válasza:
61%
Nem féltél a cápáktól? Azok a vérre nagyon beindulnak.
2013. júl. 22. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!