Segítség, Candida fertőzés! Lehetséges, hogy az orvosom erre az okra nem gondolt?
Szia
Ph visszaallitast is csinaltatok a kezeles vegen? Elulrol hatra torolsz popot vagy forditva? illetve mindig van bent tisztasagi betet? Amit naponta 2x kb cserelni kell ha ilyen erzekeny vagy de minden nagy dolog utan cserelni kell.
köszönöm a válaszod. ph-s kúpot vettem, ráadásul teafaolajasat, nem használ. szedek grapefruit cseppet, homeopátiás szereket (golyócskákat), eszek natur joghurtot, tisztasági betétet elhagytam pedig régebben minden nap használtam, vettem fűzfakéreg teát mert az bizonyos mértékben antimycotikum, fokhagymát is szoktam enni. emellett irrigálni is szoktam tejsavas oldattal. számos alkalommal kiújult, a tünetek nem enyhülnek. diétázni próbálok de nehezen megy :S most a borax glicerinnel próbálkoztam, de sikertelen, csak arra volt jó mindez, hogy mostmár szerintem begyulladt a hüvelyem mert fáj a szex (amit persze óvszerrel csinálunk hetek óta..).
Igazán nem tudom mit tehetnék még..
Nincs mit! :)
Nem lehet hogy amiatt mert ennyi mindent szedsz jon elo ujra? Miota van ez? Latexra nem vagy erzekeny? A gyulladas miatt kerdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!