Húgyúti fertőzés csíphet?
Figyelt kérdés
Pénteken napközbe kicsit fájt, mikor pisiltem, aztán éjszaka már véres volt, csípett, égető érzés volt. Még akkor éjszaka beszedtem a tőzegáfonyát(vitamin, direkt erre van) és szombat reggel az első még véres volt, utána kitisztult teljesen, de még csípett, sok vizet ittam, + másfél liter kamillateát, és akkor már a csípés is minimális volt. A mai napon is ittam sokat, kamillateát is, igaz a színe már tiszta, de pisilés után mindig csíp még, persze nem sokáig de azért csíp. Igazából azért félek, mert anyukám mondta hogy neki nem csípett, meg normális ha csíp? Mennyi idő alatt kéne elmúlnia? Orvosnál még nem voltam elvileg antibiotikumot ha felír elmúlik, de nem tudom hogy normális-e ha csíp mert ha igen akkor nem nagyon mennék orvoshoz mert anyukámnak is el szokott múlni úgy hogy nem megy orvoshoz csak ugye neki nem csíp. Remélem nem néztek hülyének, csak félek kicsit :S 17/L2013. júl. 14. 22:11
1/11 anonim válasza:
Persze, hogy csíphet. Jók ezek a teák, de ha nem múlik el teljesen, irány a doki, mert ez nem játék.. :/
2/11 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom meddig normális ha nem múlik el, most is elmentem megint egy minimálisan véres volt :( Pedig vitaminból is többet szedtem mint kell, meg amúgy is nagyon parázok mindenen és most ezen is :/
2013. júl. 14. 22:50
3/11 anonim válasza:
Jobb lenne minél előbb orvoshoz menni, nehogy rámenjen a fertőzés a vesédre.
4/11 anonim válasza:
Megpróbálhatod eetleg a Canesten combit, ha gombás fertőzésed van.
2-3 nap alatt elmúlik.
5/11 A kérdező kommentje:
És az mitől lehet, hogy mostmár ha pisilek viszket közbe és ég? De nem csak akkor ég, ha pisilek hanem folyamatosan, aloe vera se enyhíti. Szerintetek nőgyógyászati gond vagy inkább vizelet minta kellene hozzá? Orvoshoz csak holnap tudok menni, de nem tudom mire számítsak, addig meg majdnem 1 nap van még, teljesen kétségbe vagyok esve.
2013. júl. 15. 13:49
6/11 anonim válasza:
Háziorvos, vigyél vizelet mintát, ott ellenőrzik és felírnak antibiotikumot, ha kell.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából az aggaszt, hogy véres még mindig, pedig hétvégén nem volt, ezért még jobban félek az orvostól, pedig tudom, muszáj lesz. :(
2013. júl. 15. 16:47
8/11 anonim válasza:
Szerintem inkább laborba kérj beutalót vizeletvizsgálatra, mert az sokkal részletesebb.
9/11 A kérdező kommentje:
Hát holnap megnézi a vizeletemet a háziorvos, aztán gondolom megmondja hogy kell-e laborba menni vagy sem, gondolom csak látja ha valami komolyabb baj van (?)
2013. júl. 15. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!