Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Húgyúti fertőzés csíphet?

Húgyúti fertőzés csíphet?

Figyelt kérdés
Pénteken napközbe kicsit fájt, mikor pisiltem, aztán éjszaka már véres volt, csípett, égető érzés volt. Még akkor éjszaka beszedtem a tőzegáfonyát(vitamin, direkt erre van) és szombat reggel az első még véres volt, utána kitisztult teljesen, de még csípett, sok vizet ittam, + másfél liter kamillateát, és akkor már a csípés is minimális volt. A mai napon is ittam sokat, kamillateát is, igaz a színe már tiszta, de pisilés után mindig csíp még, persze nem sokáig de azért csíp. Igazából azért félek, mert anyukám mondta hogy neki nem csípett, meg normális ha csíp? Mennyi idő alatt kéne elmúlnia? Orvosnál még nem voltam elvileg antibiotikumot ha felír elmúlik, de nem tudom hogy normális-e ha csíp mert ha igen akkor nem nagyon mennék orvoshoz mert anyukámnak is el szokott múlni úgy hogy nem megy orvoshoz csak ugye neki nem csíp. Remélem nem néztek hülyének, csak félek kicsit :S 17/L

2013. júl. 14. 22:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Baktériumot találtak a vizeletemben, így kaptam rá antibiotikumot. Még olyan kérdésem lenne, hogy ezután mennyi idő elteltével lehet nemi életet élni? Tehát 5 napos az antibiotikum, szóval szombaton szedem be az utolsót, és ha addigra elmúlik minden tünet, akkor már lehet vagy még nem ajánlatos? Köszönöm az eddigi válaszaitokat! :)
2013. júl. 16. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!