Van olyan, hogy a menstruáció csak úgy megtörténik? (Erős fájdalom nélkül? )
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 21:27
1/16 anonim válasza:
Persze. Nem törvényszerű,h fáj.Nekem soha nem szokott,de mástól is hallottam.
2/16 anonim válasza:
Nekem soha nem járt a menstruáció erős fájdalommal, sőt kis fájdalommal sem.
Mivel minden hónapban szinte ugyanazon a napon jön meg (1-2 nap eltéréssel) így én már bebiztosítom magam egy betéttel. Ha nem tenném, akkor könnyen eláztatnám magam, mert észre sem veszem hogy megjött.. Szóval nem mindenkinek jár fájdalommal a menstruáció.
3/16 anonim válasza:
Én is olyan vagyok mint a második válaszoló. Ha nem tudnám hogy éppen ideje van akkor észre se venném.
4/16 anonim válasza:
Nekem sincsenek erős fájdalmaim. Én onnan tudom, hogy 1 vagy 2 nap múlva megjön, mert a melleim bekeményednek, és érzékenyek lesznek. De amint megjön, ez az érzékenység is elmúlik..
5/16 anonim válasza:
Egyébként az a természetes, ha nem fáj.
6/16 anonim válasza:
Mindenkinek másképp reagál a szervezete bizonyos dolgokra. Van akit nagyon megvisel a menstruáció, és van akinek meg sem kottyan. Ezért hülyeség, hogy a már menstruáló lányok azt mondogatják a kisebbeknek, hogy a menstruáció milyen borzalmas. Van akinek az, de ahogy a Te példádból is látszik Kedves Kérdező, nem mindenkinek.
7/16 anonim válasza:
Kedves előző, neked szokott fájni?
8/16 anonim válasza:
Nekem sem szokott sohasem fájni. Ez természetes.
9/16 anonim válasza:
Sajnos nekem is szokott.
Miért pontoztad le a 7. kérdését 58%?
Neked se szokott fájni?
10/16 anonim válasza:
Kedves 53 és 64%-os válaszolók. Nem törődnétek azzal, amire ez az oldal való, azaz a kérdések megválaszolásával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!