Most akkor meg fog jönni? Vagy mi ez?
Figyelt kérdés
Pár hónapja(asszem márciusban)volt egyszer barnafolyásom, aztán semmi. Most megint barna. Azt hozzáteszem, hogy pár napja szurkált a hasamnál meg érzékeny volt a mellem, ma meg lent a hátam közepe eléggé fáj. Ilyet még soha nem éreztem. Ja és még nem jött meg.2013. júl. 4. 14:29
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy hamarosan fogsz menstruálni, de nem lehet tudni biztosan, hogy mikor. Ha nem vagy még 16 éves, akkor ne aggódj!
2/9 anonim válasza:
Igen, meg fog jönni, legyen nálad mindig betét :)
3/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Nemrég voltam wc-n és nagyon nagy lett a barna volt.Szinte teljesen átütött a bugyin. :/
2013. júl. 4. 18:14
4/9 anonim válasza:
nekem azután volt hát -és hasfájásom miután megjött pár órája.
De lehetséges, főleg ha már volt barna folyás.
5/9 A kérdező kommentje:
Kezdek aggódni, mert egyre sötétebb barna. Ez normális még?
2013. júl. 4. 20:41
6/9 anonim válasza:
persze,mivel ilyen a menstruáció :D vagy rendes vér jön vagy erősen barnázol.
Megjött.
7/9 A kérdező kommentje:
Ma már nem volt szinte semmi. Alíg egy icipici halvány folt. Nem igazán értem, hogy miért nem tud normálisan megjönni.
2013. júl. 5. 22:40
8/9 anonim válasza:
előző vagyok. Nekem tegnap előtt múlt el a 9.menzeszem és egyszer volt véres folt,majd 3 napig csak barnázás. Hozzáteszem hogy eddig 8 napos normál vérzéseim voltak. Ez van. Ilyen a menzesz. Megjönni megjött,csak nem jön friss vér, hanem alvadt.
Pár nap múlva 15L
9/9 A kérdező kommentje:
Tegnap este, nem sokkal azután, hogy megírtam a választ, kimentem wc-re és megint egy nagy barna folt tátongott ott. Kiváncsi leszek a mai napra, ma még nem volt semmi, sak sima átlátszós.
2013. júl. 6. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!