Mit tegyek? Szerintem hüvelygombám van, de nődokihoz nem "tudok" menni. :/ 15l (lent)
Az lenne a problémám,hogy nyálkás,túrószerű valamik vannak a hüvelyemben,a kisajkaimnál.. Már régebb óta volt ez,de azt hittem normális és a hüvelyfolyáshoz hozzátartozik.
Namost,az a gond,hogy nagyon betegeskedő típus vagyok,minden kis problémámkor szólok Apukámnak. Legtöbbször sajnos csak beképzeltem a betegségeket,és Apum már nem "bízik" bennem ilyen téren,csak akkor visz orvoshoz,ha tényleg,ő is látja,hogy baj van.
Alapból kis városban lakunk,és ha elmennék nőgyógyászhoz,mindenki arról beszélne,aki látna(igen,ez nagyon rossz,de ilyen ez a város-.-").
Anyukámat nem ismerem,nagyon-nagyon régen láttam,ő hozzá nem tudok fordulni,nem tartom vele a kapcsolatot.
Mit csináljak? Kérlek segítsetek,fontos lenne!
Köszönöm előre a válaszokat!
Ha semmi más tüneted nincs, (nem viszket, nem éget, nem büdös, stb.) akkor ez hozzátartozik a folyáshoz.
Tartsd tisztán, mást nem tudsz tenni.
Dehogy kell mindenképpen nőgyógyászhoz menned!
Ez a hüvelyfolyáshoz tartozik.
Köszi a válaszokat,megnyugodtam most,ment a zöld..:)
3#:a honlapot megnézem,köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!