Mitől fájhat a hüvelyem?
Égő, szúró érzés, de csak mikor szeretkezni szeretnénk párommal. Több mint 1 éve együtt vagyunk, és egyszer sem volt még ilyen mint most 2 napja.
Előtte hüvelygombára kezeltem betadine kúppal, elmúlt. De akkor sem fájt. Kissé ideges vagyok mitől lehet.
Köszönöm a válaszokat!
20/L
Valószínűleg vagy nem múlt a fertőzésed vagy újra visszajött. És most megint hüvelygyulladásod lett.
Kórokozóra kapott kezelés után ugyanis ha nincs visszaállítva kellőképpen a hüvelyflóra egyensúlya, akkor kialakul egy gombás fertőzés.
Vagy esetleg a kúp sértette a hüvely nyálkahártyáját, ami a szexuális együttlét hatására fájdalmassá vált.
Jobb lenne, ha megnézne egy orvos.
Betadine hüvelykúpot használtam előtte, nem lehet, hogy csak a hüvelyflórát kellene visszaálíltani?
Potexin gynophilus jó rá? vagy mit ajánlotok rá?
Mikor használtad a Betadine kúpot?
Mert lehet hogy már mindegy volna helyreállítani. Lehet hogy már túlszaporodtak a gombák és újra kialakult a fertőzés.
Azt egyből a kezelés után kellett volna elkezdeni.
A Betadine amúgy egy nagyon erős kúp, mindent visz, sokkal többet, mint más kúpok.
De egyébként a Gynophilus jó lehet helyreállításra.
A Betadine kúp kimarja ahüvelyt
Nekem utána máfajtát írt fel az orvos,
de már a nevére nem emlékszem sajnos
Én erről hallottam, másról úgy nem. :/
Köszönöm a válaszod!
Nem csak Téged kell kezelni, a pasid is hordozhatja a gombát...majd újra megfertőz!
Menjetek mind a ketten a bőrgyógyászatra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!