Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet azért nem nő a melle...

Lehet azért nem nő a melle mert melltartóban alszok?

Figyelt kérdés

2 éve alszok melltartóban, és nem igen szeretne nőni...

Ráadásul hason is alszok. Ez valahogy befolyásolhatja a növekedését?

2013. júl. 14. 17:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha annyira zavar, hogy meglátnak, akkor vegyél olyan hálóinget, aminek van kialakított mellrésze :)
2013. júl. 14. 17:26
 12/15 anonim ***** válasza:
88%

Ne aludj melltartóban, nagyon elkényelmesednek a mell izmaid, ha mindig helyettük tartja valami.

Vegyél fel nem átlátszó pizsit. Ne tedd tönkre a mell izmaidat.

2013. júl. 14. 18:35
 13/15 anonim válasza:
szia! nálunk is anyumnak pasija van,és először én se 'mertem' előtte melltartó nélkül aludni.de most már nem érdekel :D megszoktam hogy ott van veLünk és kész:)
2013. júl. 22. 23:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Időpont 07-14 18:35

Te miről beszélsz???

A női mellben nincs izom..

" Ahány nő, annyiféle kebel, de felépítésükben megegyeznek: tejmirigy, kötő- és zsírszövet alkotja."

" A mellek formája a különböző szövetféleségek mennyiségétől és egymáshoz viszonyított eloszlásától, valamint az egyedi hormonális egyensúlytól függ. Természetesen a változatosság korral is jár. A fiatal mirigyszövet tömörebb, mint idős korban. A kötőszövetek is engednek rugalmasságukból, feszességükből. "

Mivel semmi izom nincs így nem kell attól félni hogy a mellizmaid meglazulnak..

istenem, miért nem olvastok utána az emberi testrészekről??? Miért kell ilyen butaságokat írni??

De a kérdésre válaszolva. Tényleg nem egészséges állandóan melltartót viselni, de nem a nem létező mellizmok miatt.

Semmi köze a melltartónak és a hason fekvésnek hogy kicsi a melled..Genetika...

2013. júl. 23. 00:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Köszi a javítást! :)

Szavahihető embertől hallottam, tornával, és melltartó nélkül javíthatók a mell formái, izmai.

Csinálom is a gyakorlatokat, amit mutatott, hogy vénségemre ne a térdeim között hordjam.

Olyan jó volt elhinni, tehetek értük valamit. :)

Basszus, már megint naiv voltam. Torna befejezve, minek, ha nem használ? :(

2013. júl. 23. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!