Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt már valaki úgy hogy...

Veronika18 kérdése:

Volt már valaki úgy hogy késett neki a. menzi (nekem 5 napot) de aztán megjött? Viszont reggelente rosszul vagyok, hányinger fáradtság akkor is ha sokat alszok vagy pihenek, terhesség alatt volt akinek ugyan úgy volt menzije?

Figyelt kérdés

2013. jún. 10. 11:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Voltam úgy, hogy napokat késett, általában idegesség okozta. A rosszullétek lehetnek terhességtől is, de bizonyságot csak a terhességi teszt ad.
2013. jún. 10. 12:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, lehet hogy kéne egyet tesztelnem, csak félek :(
2013. jún. 10. 12:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Az ismert rossz mindig jobb, mint az ismeretlen.
2013. jún. 10. 13:36
 4/11 anonim ***** válasza:

De lehet baj egyébként?

Én most szoktam rá a wwww.fertilityfriend.com oldalra, mert 29 naposról átálltam 30-40 naposra és mindig szétparáztam magam. Itt hőmérőzni kell reggelente, megadni az adatokat és ebből az oldal tök sok dolgot kiszámol. Nekem az derült ki, hogy a késéseim csak azért vannak, mert nem pont a 14-ik napon van peteérésem, hanem 5 nappal később valamiért és így 34-35 napra szokott megjönni. Így nyugisabb vagyok sokkal :) És én is szarul voltam mikor megjött, még teszteltem is 2x, mert émelyegtem reggelente, de negatívak lettek.

2013. jún. 10. 13:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem most nagyon sokat késett,sőt inkább mondanám hogy kimaradt 2-ő mensim,folyamatos hányingerem volt reggel és este is a melleim majd szét durrantak annyira fájtak,mindent megkívántam,azt is amit eddig nem szerettem,sokszor olyan szédülés kapott el,hogy azt hittem,ott helyben esek össze.De ma megjött és előtte a kb 8-10 tesztem is negatív.
2013. jún. 10. 16:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Tesztet kellene csinálnod.
2013. jún. 10. 18:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ, lehet hogy egy tesztet csinálok, aki pedig velem együtt babát szeretne sok sikert! :)
2013. jún. 11. 00:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát remélem neked sikerült,majd írd meg az eredményt!!

5-ös voltam

2013. jún. 11. 15:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Szorítok nagyon neked!
2013. jún. 11. 15:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nemlett baba :( de mindenkinek köszönöm a válaszokat és aki babut szeretne sok sikert :)
2013. jún. 30. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!