Van pár kérdésem tamponnal kapcsolatban. Most használok először. (? )
Ma este indulunk nyaralni.Már 5 napja késik,lehet az idegeskedéstől.Viszont a nyaralás alatt biztos meg fog jönni.Tengerre megyünk.Minden nap délelőtt is és délután is le szoktunk menni a partra 3-4 órát és általában többször bemegyek a vízbe,fél órára,egy órára,de van,hogy 15-20 percre is.Hogyha ilyen sokszor bemegyek,akkor minden alkalom után cseréljek tampont vagy menjek be csak egyszer?
5 napra megyünk.Ennyi ideig kb. hány tamponra lesz szükségem?Éjjel nem azt használnék és amikor sétálni megyünk este a városban,akkor sem,csak fürdéskor.Már vettem egy csomaggal,amiben 16 volt,de egyet kipróbáltam,hogy ki tudom-e bontani jól,szóval 15 maradt. Az elég?
A kibontást minek gyakorolni, az a kérdés, fel tudod-e tenni normálisan? Nekem szűzen nem ment, annyira fájt, de még most is előfordul, hogy alig.
15 db bőven elég, nekem két ciklus alatt nem fogyott el egy doboz (maradt még 2), bár éjszakára és itthonra én is betétezek.
Szerintem elég 2 óránként cserélni, feltéve, ha ki tud húzni. Ha nem, mert nem telt még meg, maradhat nyugodtan végig. A tengervíz nem olyan, mint az uszoda...aligha kapnál el valamit.
Mini vagy normál? Szerintem elég lesz a 15.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!