Enyhíteni tudom valahogy a menzeszem?
Figyelt kérdés
Délután menni szeretnék valahova ahol nem nagy lehetőség van vécére menésre. A citromlé mennnyi idő alatt használ? Vagy jó az egyáltalán? Valami torna mai gyorsan hat? valami házi praktika? tudom h sokan kérdezték már meg na. Tampont nem használok. 12/l2013. júl. 14. 07:49
1/6 anonim válasza:
Sajnos semmit nem tudsz tenni. Tegyél be éjszakai beétet. Azzal kibírod egy ideig.
2/6 A kérdező kommentje:
oké..
2013. júl. 15. 09:06
3/6 A kérdező kommentje:
és ha mondjuk 2 órát végig kell ülnöm mit csináljak?
2013. júl. 16. 07:04
4/6 anonim válasza:
Az első vagyok. Az éjszakai betét kibírja, és vegyél egy szorosabb, de még kényelmes bugyit, így nem fog csúszkálni a betét. :)
5/6 A kérdező kommentje:
oké köszi... ha éjszakaibetétem é nincsen időm boltba menni akkor jó dupla betét is?
2013. júl. 16. 09:46
6/6 anonim válasza:
Megint az első vagyok. Igen, jó a dupla betét, de úgy tedd, hogy egymáson kicsit elcsúsztatva, hogy elöl is legyen elég és hátul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!