Hogy tudnám pár nappal elhalasztani a menzeszem?
Figyelt kérdés
NEM gyógyszerekre gondolok, hanem pl. technikákra. Én azt hallodtam hogy ugrálókötelezéstől, vagy sportól késik pár napot. Nekem most ez nagyon fontos!!!:))
Kösziköszi
2013. júl. 4. 13:58
1/8 amicababa16 válasza:
kâvet es energia italt igyâl sokat es kesni fog 1vagy ket napot ha nem iszol rendszeresen
2/8 anonim válasza:
Nekem az ugrálástól, sporttól még hamarabb szokott megjönni! Szerintem ne csináld. Ami nekem bevált, az az eszméletlen mennyiségű citrom vagy C-vitamin. A citromot kb. úgy, hogy minden nap kicsavarod a levét, esetleg felhígítod, megcukrozod és megiszod. 1-2 citrom naponta. C-vitaminból mehet 1000 mg naponta. Nekem be szokott válni :)
3/8 anonim válasza:
Ha nem szedsz tabit akkor sehogy. Sajnos nekem is pont életem legjobb napjaiban jött meg, tampont használtam ez van sajna.
Ahogy mondani szokás: Mi igazodjunk a mensihez és ne a mensi hozzánk. Bár azt hallottam, h a nődokinál lehet kérni INDOKOLT esetben vmit, hogy előbb jöjjön vagy később azt nem tudom.
Mondjuk ez elég szemét dolog a természettől, hogy nekünk nőknek (pasik meg semmi) ehhez kell igazítani mindent. Ne is mérgelődj ilyenen. Bár lehet, ha mérgelődsz attól is késhet. :D
24/N
4/8 anonim válasza:
3-mas vagyok. Ezt a citromosat nem is hallottam. Lehet én is kipróbálom. :)
5/8 anonim válasza:
Másodiknak!
A férfiak (többségük) meg nem csak havonta egyszer borotválkoznak! ;)
6/8 anonim válasza:
Második vagyok. Mikor is állítottam ezt? Nem a harmadiknak szántad véletlenül? -.-
7/8 anonim válasza:
Még mindig második. Annyit hozzátennék, hogy a borotválkozás nem jár hasgörcsökkel, derékfájással és vérfürdővel...
8/8 anonim válasza:
5.nek üzenem, de nagy dolgo a borotválkozás! A nők még gyantáztatnak is, na az még fáj is. Amúgy nekik könnyűá az életük nekünk meg nem. Nekik semmi problémájuk nincsen! Ez olyan igazságtalanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!