Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez a túrós folyás?

Monanke kérdése:

Mi lehet ez a túrós folyás?

Figyelt kérdés

Tegnap a párommal szeretkezés közben vettük észre,nem volt valami szép látvány.Olvasom itt sok helyen hogy ez gomba,de nekem sem viszkető,sem égető érzés nem társul mellé,csak ez az undorító túrós váladék,akkor ez mi lehet?

Az intim mosakodó gélek segíthetnek hogy megszűnjön ez?

2013. júl. 13. 10:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Inkább orvoshoz menj.
2013. júl. 13. 10:39
 2/9 anonim ***** válasza:

Tudod, látatlanban nem tud senki biztosat mondani, meg hát nem is nőgyógyászok teszik ki a válaszadók 90%-át :)

A ciklusod melyik részében tartasz? Nekem peteéréskor szokott folyásom lenni 1-2 napig, és az szex közben "morzsásodik"... nem tudom másképp mondani. Mondjuk mi gumit használunk, és az óvszer külsején lehet látni, hogy a hüvelyváladék és a gyári síkosító összeáll.

Nem voltam túl gusztusos, de remélem segítettem valamit :)

2013. júl. 13. 10:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyesmi a szex közbeni nedvem a ciklus második felében, semmi egyéb tünetem nincs. A dokim annyit tanácsolt h irrigáljak és igyak normafloret.. De mutasd meg dokinak és kiderül ha mégse "normális" ez.

2es, mi találtunk valami német márkájú tejsavas síkosítót tescoban a tipikus durexek mellett. Amióta azt használjuk nem leszek olyan morzsálódó együttlét közben egyáltalán.

2013. júl. 13. 10:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolom a masculan-ra gondolsz kedves utolsó. Nekem is bevállt, úgyhogy 2-esnek én is ezt ajánlom:)
2013. júl. 13. 11:06
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A ciklusom második felében tartok,de ilyen még soha nem volt velem.Az intim mosakodók segíthetnek valamit szerintetek?

Vagy vegyek canesten combit?

2013. júl. 13. 11:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vegyél semmit arra, amit nem tudsz biztosan, hogy mi! Menj el dokihoz és mutasd meg neki szerintem, ha tényleg gomba lenne, akkor csípne, viszketne vagy égne, szerintem nem gomba. Illetve én próbáltam gombaölő kúpot, akkor mintha változtatott is volna a folyáson, de következő ciklusban megint ilyen darabos voltam a menstruációhoz közeledve, nálam ez hormonális, nem gomba.

Az a síkosító pedig nem masculan, talán primavera vagy valami ilyesmi, csak alszanak mellettem még és nem tudom megnézni a dobozt :)

2013. júl. 13. 11:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Megpróbálom a lactacyd femina-t,meg veszek be egy normafloret.Hátha ez segít,ha nem múlik a hétvégén semmit,akkor jövő héten orvos.
2013. júl. 13. 11:31
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha viszketéssel párosul, akkor esetleg a Canesten combi segíthet.
2013. júl. 13. 13:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen az jó lenne biztosan,de ez az hogy egyáltalán nem viszket és nem ég,tehát szerintem a gomba kizárva,ez csak valami olyasmi lehet hogy felborult a ph érték szerintem.Ez a hónapom a második clostilbegytes hónapom.Lehet annak a mellékhatása
2013. júl. 13. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!