Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 17 éves vagyok és az lehetsége...

17 éves vagyok és az lehetséges hogy azért fáj már hetek óta a mellem mert nő?

Figyelt kérdés
Az tény hogy nagyobb lett pedig mostanában alig eszek és akkor mindig ugymond össze szokott menni de most nem hanem egyre nagyobb...
2008. jún. 25. 10:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem szed fogamzásgátlót, Akár 100% de ezt önnek kellene tudnia! Ön tudja létesít-e szexuális kapcsolatot, és hogy védekezik-e vagy sem?! stb...

Viszont ha ezt a lehetőséget kizárja, akkor csak az első szitu dukál. :)) Ha eltetszik menni kivizsgálásra, minden kiderül.

Üdvözlettel: Dr.Bóday László

2008. jún. 25. 12:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ööööööööööö. :))))

Nagyon bátor húzás volt.

Nagyon könnyen teherbe eshetett, mivel hiába veszi ki a partnere, mielőtt elélvez!! Az aktus során a férfinak kéjcseppjei segítségével himivarsejt is átkerülhetett.

"A szexuális izgalom hatására a pénisz hegyén megjelenő cseppek. A folyadékot az úgynevezett Cowper - mirigyek termelik. A cseppek sikamlóssá teszik a péniszt, így mintegy könnyebbé teszik a behatolást."

Dr.Bóday László

2008. jún. 25. 13:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel létezik álnegatív teszt és az is lehet, hogy mikor teszteltél még nem volt elég HCG a szervezetben....szerintem lehet, hgy terhes vagy! Az előváladéktól születtek már babák....szerintem menj el minél hamarabb dokihoz! A két napos mensi is lehet terhességre utaló jel...
2008. jún. 25. 13:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj nőgyógyászhoz, ott azt is meg tudod kérdezni miért fáj a melled, ha mégsem vagy terhes.
2008. jún. 25. 13:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is az előváladéktól lettem terhes... Mi is ugyanígy "játszottunk" majd kiveszi előtte... Hát erre nem szabad hagyatkozni!
2008. nov. 20. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!