Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 17 éves vagyok és az lehetsége...

17 éves vagyok és az lehetséges hogy azért fáj már hetek óta a mellem mert nő?

Figyelt kérdés
Az tény hogy nagyobb lett pedig mostanában alig eszek és akkor mindig ugymond össze szokott menni de most nem hanem egyre nagyobb...
2008. jún. 25. 10:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehetséges. Biztos is.
2008. jún. 25. 10:55
 2/15 A kérdező kommentje:
Akkor amikor kicsi volta és még nem volt melem és amikor később ugye lette akkor mér nem fájt amikor nőtt??
2008. jún. 25. 11:24
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Elősször is csak egy kérdés: Szed ön fogamzásgátlót, ha igen mikortól?

Dr.Bóday László

2008. jún. 25. 12:08
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem szedek fogamzásgátlót...Miért?
2008. jún. 25. 12:16
 5/15 A kérdező kommentje:
És étvágyam sincsen pár hete és nem is eszek túl sokat és nem fogyok pedig ilyenkor szoktam.. Sőt nagyobb a hasam...Mondjuk ez nem tudom h áll összefüggésben...?!:)
2008. jún. 25. 12:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

"Akkor amikor kicsi volta és még nem volt melem és amikor később ugye lette akkor mér nem fájt amikor nőtt??"

Válasz: A mell növekedése hosszú folyamat, kezdetben lassú, majd felgyorsul. Érzékenység, fájdalom az utóbbi szakaszban a legintenzívebb.

kérdező kommentje:

"Nem szedek fogamzásgátlót...Miért?"

Válasz: A fogamzásgátló mindezt csak fokozza, mivel az egyik hatása (mellékhatása), hogy nagyobb és keményebb lesz. Na persze ez nem mindenkinél jellemző.

kérdező kommentje:

"És étvágyam sincsen pár hete és nem is eszek túl sokat és nem fogyok pedig ilyenkor szoktam.. Sőt nagyobb a hasam...Mondjuk ez nem tudom h áll összefüggésben...?!:)"

Válasz: Lehet összefüggés Pl: Terhesség!

Üdvözlettel: Dr.Bóday László

2008. jún. 25. 12:36
 7/15 A kérdező kommentje:
Gondolja hogy az lennék??? mennyi esély van rá?
2008. jún. 25. 12:45
 8/15 anonim ***** válasza:
Amit DR. Bóday ír szerintem reális. De azt, hogy mennyi esély van rá, neked kell tudnod! Pl. volt szexuális kapcsolatod? Védekeztetek? stb.
2008. jún. 25. 12:49
 9/15 A kérdező kommentje:
Volt! És nem védekeztünk...De csináltam tesztet és negatív lett és az utolsó vérzésem csak 2 napig tartott és 3ra várom a következőt...
2008. jún. 25. 12:57
 10/15 A kérdező kommentje:
Gumit nem használtuk, kivette mielőtt elment...Csak ennyi...
2008. jún. 25. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!