Így elinduljak edzésre? (lovaglás)
Figyelt kérdés
Ma reggelre hasmenésem lett. 1x elmentem nagyvécére. Fájt a hasam, ezért el akartam ereszteni egy bélgázt, de széklet jött. Utána elment pisilni, és akkor is nagyvécéztem akaratomon kívül. 2 szendvicset ettem ma. 5 órakor lesz edzésem. Elmenjek szerintetek?2013. júl. 12. 14:10
1/4 anonim válasza:
Jaj, ha nem életbevágó, akkor hívd fel az edződ, és hagyd ki. Ha most elmész lovagolni, nagyon rosszul leszel a végére. És azután sokkal később fogsz kigyógyulni a hasmenésből. (Saját tapasztalat, 9 éve lovagolok.)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. júl. 12. 14:18
4/4 anonim válasza:
Ne menj el, vegyél be széntablettát és igyál sok folyadékot, egyél reszelt almát, az ilyenkor nagyon hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!