Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez nagyon nagy baj?

Platinateknős kérdése:

Ez nagyon nagy baj?

Figyelt kérdés
Lovaglás közben beütöttem a csiklómat és nagyon fáj. Megnéztem tükörben és azt vettem észre hogy eltűnt a csiklóm. És egy pici seb van a helyén. Vissza fog nőni vagy eltört vagy mi lehet a baj? Mással is előfordult már ijen?

2012. okt. 28. 21:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
54%
Látatlanban nem lehet mondani semmit, úgyhogy menj nőgyógyászhoz!
2012. okt. 29. 06:36
 2/17 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy még nem voltam nőgyógyásznál és még anyunak nem mondtam ezt el mert féltem hogy elvisz de én nagyon nem akarom hogy egy idegen ember nézegesse.
2012. okt. 29. 07:13
 3/17 anonim ***** válasza:
48%
Pedig sajnos így interneten nem lehet semmit mondani. Muszáj orvosnak látnia. Első voltam.
2012. okt. 29. 07:34
 4/17 anonim ***** válasza:
48%
Megint az első vagyok. Ezt ne úgy fogd fel, hogy egy idegen ember nézegeti a puncidat, mert az orvos csak segíteni akar. Nagyon sok puncit lát naponta, semmit nem jelent neki a Tiéd sem!
2012. okt. 29. 07:35
 5/17 anonim ***** válasza:
31%

Ne izgulj, nem lehet semmi komoly baj, néhány nap alatt el fog múlni.

Nem tudom, hány éves vagy, de azért előbb-utóbb el kellhet majd menned nőgyógyászhoz, ezt nem tudod megúszni, hiszen szűlni is szeretnél majd, igaz?

Szép lassan kezdjetek el keresni egy megbízhetó női dokit elsőre mindenképpen, mert elötte azért könnyebb vetkőzni, terpeszteni, mint egy férfi előtt!

És hát ő is nő, aki megérti jobban szégyenkezésedet is mint egy ffi.

2012. okt. 29. 07:41
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
Menj nyugodtan férfi orvoshoz. Nem igaz, hogy egy nő jobban megérti a problémádat. Vannak nagyon érzéketlen női orvosok és vannak nagyon empatikus férfi orvosok is. Ne a neme alapján válassz orvost, hanem kérdezd meg a barátnőidet, anyukádat, hogy ők kihez járnak, kit ajánlanak.
2012. okt. 29. 07:53
 7/17 anonim ***** válasza:
59%
Teljesen igaza van az előző válaszolónak!!! Egyszer és mindenkorra meg kéne érteni, hogy nem a neme alapján kell orvost választani, mert mindkét nemnél van jó orvos és rossz orvos is!!! Fel sem fogja az a fanatikus női nőgyógyászt tukmáló válaszoló, hogy milyen óriási kárt okoz az először nőgyógyászhoz készülő lányokban a hozzászólásaival!!! Egy férfi is lehet kedves, és empatikus, és egy női orvos is lehet goromba, ahogy már többször is írták itt!!!
2012. okt. 29. 07:59
 8/17 anonim ***** válasza:
23%

Nem tudom 6. és 7. hozzászólók, hogy mi ez az acsarkodó hozzászólás 5. válaszolónak!

Miért nem a kérdéssel törődtök??

Kedves kérdező! Nem kell izgulnod, el fog ez múlni nem kell ezzel most orvoshoz menned.

Ami viszont az orvos nemét érinti, van akinek a női orvos, van akinek a férfi orvos jön be. Mondjuk azért az furcsa amikor férfiak próbálják rátukmálni a lányokra a férfi orvost! Ugye kedves 7. hozzászoló?

Szerintem is a női orvos természetesen előnyt élvez a férfival szemben, amennyiben mindkettő ugyanolyan jó szakember.

A női orvos pl. nem csak könyvből tanulta a tudományt és a női testet, mint esetleg szintén kiválló férfi kollegája, hanem hát neki saját magának is az van!!

Tehát ez is előny és semmiképpen sem hátrány.

És bizony a szégyenlősség sem mindegy. Amikor már sokszor volt az ember nőgyógyásznál, netalán már szűlt is, akkor sem mondom hogy egészen mindegy, de akkor azért már nem számít annyira mint fiatal tinilányként beterpeszteni egy férfinek. A női orvos kicsit "anya" is, "barátnő" is nem csak orvos.

2012. okt. 29. 12:21
 9/17 anonim ***** válasza:
86%

"Nem tudom 6. és 7. hozzászólók, hogy mi ez az acsarkodó hozzászólás 5. válaszolónak!

Miért nem a kérdéssel törődtök??"

Mert a női orvos mániás válaszoló minden kislánynak, aki először megy orvoshoz ezt a sablonszöveget nyomja, anélkül, hogy felmérné, hogy milyen félelmeket ültet beléjük.

Mellesleg neked sincs igazad, mivel én személy szerint voltam olyan női nőgyógyásznál, aki durva volt és folyamatosan megalázó megjegyzéseket tett, így személyes tapasztalat alapján tisztában vagyok azzal, hogy micsoda butaságokat írtok, amikor a női orvosok empátiáját hangoztatjátok. Ezért javasoltam a kérdezőnek, hogy olyan orvoshoz forduljon, függetlenül attól, hogy nő vagy férfi, akiben az ismerősei megbíznak, akiről jó véleménnyel vannak.

2012. okt. 29. 12:59
 10/17 anonim ***** válasza:
53%

Én a 8. válaszolóval értek egyet maximális mértékben.

Kérdezőnek javasolnám, hogy gyerek, vagy tini nőgyógyászatra menjetek, mert ott azért csak nem lesz férfi nőgyógyász!

Az első találkozás sorsdöntő lehet egy fiatal lány életében, (saját tapasztalat is), ezért nagyon fontos, hogy ne legyenek traumatikus tapasztalatai. Márpedig a női nőgyógyász mindenképpen nyugtatólag hat az első találkozáskor. (emlékszem bizony én is az első "lazítson kedveskémre") amit azon a széken terpesztve nem könnyű megfogadni.

2012. okt. 29. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!