Ez nagyon nagy baj?
Ne izgulj, nem lehet semmi komoly baj, néhány nap alatt el fog múlni.
Nem tudom, hány éves vagy, de azért előbb-utóbb el kellhet majd menned nőgyógyászhoz, ezt nem tudod megúszni, hiszen szűlni is szeretnél majd, igaz?
Szép lassan kezdjetek el keresni egy megbízhetó női dokit elsőre mindenképpen, mert elötte azért könnyebb vetkőzni, terpeszteni, mint egy férfi előtt!
És hát ő is nő, aki megérti jobban szégyenkezésedet is mint egy ffi.
Nem tudom 6. és 7. hozzászólók, hogy mi ez az acsarkodó hozzászólás 5. válaszolónak!
Miért nem a kérdéssel törődtök??
Kedves kérdező! Nem kell izgulnod, el fog ez múlni nem kell ezzel most orvoshoz menned.
Ami viszont az orvos nemét érinti, van akinek a női orvos, van akinek a férfi orvos jön be. Mondjuk azért az furcsa amikor férfiak próbálják rátukmálni a lányokra a férfi orvost! Ugye kedves 7. hozzászoló?
Szerintem is a női orvos természetesen előnyt élvez a férfival szemben, amennyiben mindkettő ugyanolyan jó szakember.
A női orvos pl. nem csak könyvből tanulta a tudományt és a női testet, mint esetleg szintén kiválló férfi kollegája, hanem hát neki saját magának is az van!!
Tehát ez is előny és semmiképpen sem hátrány.
És bizony a szégyenlősség sem mindegy. Amikor már sokszor volt az ember nőgyógyásznál, netalán már szűlt is, akkor sem mondom hogy egészen mindegy, de akkor azért már nem számít annyira mint fiatal tinilányként beterpeszteni egy férfinek. A női orvos kicsit "anya" is, "barátnő" is nem csak orvos.
"Nem tudom 6. és 7. hozzászólók, hogy mi ez az acsarkodó hozzászólás 5. válaszolónak!
Miért nem a kérdéssel törődtök??"
Mert a női orvos mániás válaszoló minden kislánynak, aki először megy orvoshoz ezt a sablonszöveget nyomja, anélkül, hogy felmérné, hogy milyen félelmeket ültet beléjük.
Mellesleg neked sincs igazad, mivel én személy szerint voltam olyan női nőgyógyásznál, aki durva volt és folyamatosan megalázó megjegyzéseket tett, így személyes tapasztalat alapján tisztában vagyok azzal, hogy micsoda butaságokat írtok, amikor a női orvosok empátiáját hangoztatjátok. Ezért javasoltam a kérdezőnek, hogy olyan orvoshoz forduljon, függetlenül attól, hogy nő vagy férfi, akiben az ismerősei megbíznak, akiről jó véleménnyel vannak.
Én a 8. válaszolóval értek egyet maximális mértékben.
Kérdezőnek javasolnám, hogy gyerek, vagy tini nőgyógyászatra menjetek, mert ott azért csak nem lesz férfi nőgyógyász!
Az első találkozás sorsdöntő lehet egy fiatal lány életében, (saját tapasztalat is), ezért nagyon fontos, hogy ne legyenek traumatikus tapasztalatai. Márpedig a női nőgyógyász mindenképpen nyugtatólag hat az első találkozáskor. (emlékszem bizony én is az első "lazítson kedveskémre") amit azon a széken terpesztve nem könnyű megfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!