Szerintetek miért van ez?
Figyelt kérdés
Minden reggel tudok kakilni. Ezzel nincs is bajom, így jól érzem magam a nap további részében, viszont egy hete elkezdődött hogy egész nap vécére kellett mennem, és ott nagy wc-znem kellett. Mondom jólvan biztos elrontottam a gyomromat vagy valami ilyesmi. Viszont utána egész héten ez volt, nem izgultam, nem volt semmi olyan, jól étkeztem, nem tudom miért volt ez. Az az érdekes hogy egész héten magassarkú csizma volt rajtam. Ma kondiba mentem és semmi bajom nem volt. Tudom, hogy hülyén hangzik, szerintetek lehet ennek valami köze? 16/L2012. okt. 25. 16:57
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és tegnap is kondi voltam, akkor se volt semmi.
2012. okt. 25. 16:58
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy valami vírust szedtél össze.
3/3 anonim válasza:
kondiban? az mi? sportcipő? szerintem valami más az oka, nem a cipő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!