Menstruációs fájdalom csökkentése?
Figyelt kérdés
Amikor a fájdalmam tetőzik, azt érzem, hogy meghalok, minden túlzás nélkül. 10-es skálán 20-as a fájdalmam, sírok és kiabálok két másodpercenként, ahogy a hullámok jönnek, mozdulni sem tudok, erős hányingerem van és alig van vérnyomásom, elsötétül minden. Valaki tudna valami okosat mondani?2013. júl. 11. 21:36
1/7 anonim válasza:
Igen: Ki kellene vizsgáltatnod magad, mert ez nem normális.
2/7 A kérdező kommentje:
Voltam már orvosnál, de semmi okosat nem tudtak mondani azon kívül, hogy legalább tudom, hogy mit fogok érezni szülésnél. Anyumnak is ilyen fájdalmai voltak és ezért nem gondolják, hogy bármi lenne a háttérben.
2013. júl. 11. 22:09
3/7 anonim válasza:
Nekem ugyan ez van,sokszor elajulok ilyenkor. Hetfon is ezt eltem at. Nogyogyasz semmit nem talalt,vervetel eredmenyekent csak nemi vashianyt allapitottak meg,de csak menstruaciokor. Alacsony a vernyomasom alapbol,orvos szerint csak arra figyeljek,hogy ne alljon meg a szivem. Jo fej... Es semmit nem tudott ra mondani,csak a szokasos nospa cataflammal egyutt,algo flex m...a nogyogyasz szinten. Okosok,mas meg szenvedjen!
4/7 A kérdező kommentje:
:( Nálam csak a Flector használ, de ezt az átlag egy órás tetőzést nem veszi ki. Nem hiszem amúgy, hogy az orvosok bármit is tehetnének, maximum ipari erősségű fájdalomcsillapítót nyomhatnak belénk.
2013. júl. 12. 00:13
5/7 anonim válasza:
Nekem az egyik barátnőm szenvedett iszonyúan, ő is többször elájult. Már túl van egy szülésen, és azt mondta, sokkal kevésbé fájt, mint egy átlagos menstruáció... Jó hír viszont, hogy a gyereke születése óta a menstruációi sokkal kevésbé fájnak. De ha a menstruáció kezdete előtt 3-4 napig cinket szedsz, akkor állítólag ezerszer enyhébb lesz a fájdalom.
6/7 anonim válasza:
Ja, mondjuk a cink kiüríti a rezet a szervezetből (és fordítva), úgyhogy nyilván tanácsos lenne azt is szedned. Csak hát a mennyiség nagyon nem mindegy, és én ezt nem tudom pontosan, úgyhogy valaki szakértőt kéne erről megkérdezni.
7/7 A kérdező kommentje:
Ez vigasztal amúgy, hogy anya is mindig mondja, szülés óta szinte nem is görcsöl. De az még nagyon soká lesz és addig is ki kéne bírni valahogy... Erről a cink-dologról még nem hallottam, de utánanézek. Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
2013. júl. 12. 01:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!