Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem állt még be a...

Miért nem állt még be a menstruációm?

Figyelt kérdés
2010-ben ,azaz 3 eve jott meg eloszor akkor voltam 12,de meg most se allt be. Van mikor 2-3 honapot is kesik..Baratnoim azt mondjak neaggodjak,mert nekik is van/volt ilyen,de engem kezd zavarni,hogy sose tudom mikor szamithatok ra.3 honapja fajnak a melleim es mindig ugyvoltam,hogy na most megjon,de nemjott meg csak most a napokban..Nemtudom,ti mit csinalnatok? :) Elore is koszonom:)
2013. júl. 11. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó lenne felkeresni egy nőgyógyászt, és nem hagyni magad lerázni egy fogamzásgátlóval. Mert ilyenre azt szoktak írni, csak azzal nincs megoldva a probléma. Nagy valószínűséggel a hormonjaid miatt van. Tényleg jó lenne egy kivizsgálás, és a barátnőidnek is, ha nekik sem rendszeres, három év után már nem normális, ha nem rendes a ciklus! Egy-két nap, vagy alkalom még elmegy, de több ilyen már nem.
2013. júl. 11. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben ne nőgyógyászhoz menj,hanem endokrinológushoz.
2013. júl. 11. 18:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Az endokrinológus nagyon jó ötlet, és ha ő semmit nem talál, akkor még mindig elmehetsz nőgyógyászhoz.
2013. júl. 12. 06:34
 4/4 anonim ***** válasza:
58%

Ha jól számolom 15 lehetsz.

Nincs semmi bajod, majd 17 éves korodra rendszeres lesz.

Nekem is kimaradt több mint 8 hónapig annak idején, viszont utána rendszeres lett.

2013. júl. 12. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!